Obratite pažnju: 2024. godina koja počinje snažno. Ove godine očekuju nas značajne promene, ali pre nego što se upustimo u neophodni haos koji smo naučili da volimo prethodnih (pandemijskih) godina, januar je relativno miran mesec koji nam omogućava da postavimo sisteme i strukture. Kako biste se usredsredili, kreirali smo mantre za svaki horoskopski znak.

Fokusirajte se na disanje i ponavljajte svoju mantru kako biste postigli uspeh u 2024. godini.

Ovan (21. mar - 19. apr)

"OBILJE"
Vama će 2024. doneti značajne dobitke na bankovnom računu, ali i na samopouzdanju. Učite kako da zaštitite svoju energiju i istovremeno je delite sa onima koje volite. Izaberite ono što čini da se osećate bogato u svakom smislu.

Bik (20. apr - 20. maj)

"UTICAJ"
Svi izazovi u rastu koje ste doživeli proteklih godina konačno dobijaju smisao u 2024. Osećaćete se bolje u sopstvenoj koži, a sa tim olakšanjem dolazi prilika da preuzmete svoju moć. Ne zaboravite da vaše reči i dela imaju uticaj.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

"SVETLOST"
Prošle godine ste se osećali distancirano, ali 2024. je vreme da ponovo pronađete centar pozornice. Nivo i energija života se za vas povećavaju, a vaš jedini zadatak je da prihvatite taj sjaj i zablistate pred drugima.

Rak (21. jun - 22. jul)

"OBNOVA"
Pripremite se za veliku godinu kada je u pitanju vaša karijera, kao i razvijanje zajednice. Dosezanje cilja je mnogo zabavnije kada ga možete proslaviti sa prijateljima! Planeta obilja, Jupiter, prelazi u vaš neosvešćen i zapostavljen segment u drugoj polovini godine, stavljajući fokus na odmor i obnovu. Pružite sebi prostor da napunite baterije nakon svega što ste postigli.

Lav (23. jul - 22. avg)

"SAN"
Vaša 2024. godina donosi uzbudljive nove razvoje u svim aspektima vašeg javnog života: karijeri, zajednici, putovanjima i višem učenju. Konačno postižete stvari koje ste želeli ostvariti sve te godine, ali to ne znači da morate da prestanete da sanjate. Šta je sledeće?

Devica (23. avg - 23. sept)

"USPEH"
Planeta obilja, Jupiter, provodi drugu polovinu 2024. u vašem sektoru karijere i javnog imidža, čineći ovo godinom kada se izlažete. Verovanje u sebe je prvi korak. Već ste uspešni!

Mantra za uspeh u 2024 prema horoskopskom znaku
Unsplash/Maddi Bazzocco 

Vaga (23. sept - 21. okt)

"ODANOST"
Prostrani Jupiter provodi prvu polovinu 2024. u sektoru podeljenih resursa, oslobađajući vas emocionalnih i finansijskih tereta koji su vas stopirali u prošlosti. S obzirom na to da 2024. donosi toliko mogućnosti za ljubav, prijateljstvo i obrazovanje, pitajte se: Čemu ste spremni da se zaista posvetite?

Škorpija (22. okt - 21. nov)

"OBAVEZA"
Prostrani Jupiter će provesti 2024. u vašem sektoru partnerstva i podeljenih resursa, podsećajući vas koliko rastete kroz saradnje i odnose. Ovo nije godina za trenutno zadovoljstvo i prolazne veze, vreme je da se posvetite onome što će vam doneti radost na duže staze.

Strelac (22. nov - 21. dec)

"LJUBAV"
Ovo je vaša godina ljubavi, Strelčevi. Bez obzira na to da li ste sami ili u vezi, 2024. godina je posvećena brizi o sebi kako biste mogli da podržite svoje najdraže ljude. Fokusirajte se na ono što vam je blisko kako biste obezbedili čvrst temelj i očekujte harmoniju u odnosima.

Jarac (22. dec - 10. jan)

"ZDRAVLJE"
Planeta rasta, Jupiter, provodi veći deo 2024. u vašem sektoru zdravlja, donoseći olakšanje vašem telu i umu i podstičući vas da brinete o sebi. Ako ste imali problema u pronalaženju rešenja za zdravstvene probleme, ovo je godina kada ćete napokon pronaći adekvatnu terapiju, metode i tehnike za rehabilitaciju.

Vodolija (20. jan - 18. feb)

"AUTENTIČNOST"
Pluton ulazi u vaš znak 20. januara, što znači da je vreme da prikažete svoju jedinstvenost! Ova godina je posvećena otkrivanju vaših istinskih želja - bez obzira na to koliko smešne ili neobične bile - kako biste ih pretvorili u stvarnost. Inspirisaćete druge svojom autentičnošću.

Ribe (19. feb - 20. mar)

"USKLAĐENOST"
Planeta pravila, Saturn, provodi celu 2024. u vašem znaku, i iako to može delovati kao loše (ko želi da mu lični trener visi stalno oko njega?), zapravo je prilika da se uskladite. Ove godine pronalazite najviše slobode kada se posvetite stvarima.