Nedeljni horoskop od 15. do 21. januara 2024. godine!

OVAN

Ako na početku nedelje, kada je Mesec u Ribama, niste sigurni kojim putem treba da krenete, bilo bi korisno da se posavetujete sa nekim. Nemojte preterivati sa samouverenim idejama, jer ovog puta nećete biti dovoljno pripremljeni. U subotu, kada Mesec prelazi u Blizance, suočićete se sa turbulentnim ljubavnim događajima. U svakom slučaju, želećete da dokažete nešto voljenoj osobi ili simpatiji.

BIK

Bikovi, šta će se desiti ako prestanete da tražite mišljenja drugih i donesete odluku prema sopstvenom mišljenju? Trošićete više novca nego inače, te nećete uspeti da uštedite novac za nešto što odavno želite. Razmislite kako možete dugoročno da poboljšate svoj finansijski status nekom novom idejom. U subotu i nedelju će vas pratiti srećne okolnosti, a na ljubavnom planu očekuju vas mnogi lepi trenuci.

BLIZANCI

Priznaćete sebi da vas umara stalno nadmetanje s nekim na profesionalnom polju, pa ćete više vremena posvetiti oslobađanju od nepotrebnih briga. Ne oslanjajte se na to da ćete preko noći rešiti sve probleme, već se uhvatite u koštac sa svime korak po korak. U nedelju ćete, iako je Mesec u vašem znaku, biti suzdržani. Govorićete malo, ali će vaša dela pokazati šta zaista mislite i šta želite.

RAK

Tokom predstojeće nedelje, pod uticajem energije Marsa u Jarcu, razmišljaćete o promenama vezanim za izgled, ishranu ili način razmišljanja. Jasan plan i visok nivo elana biće ključni za vašu izdržljivost. Ako sami ne možete, potražite osobu koja vam može pomoći da postignete prave rezultate. U subotu ćete biti tvrdoglavi na ljubavnom planu, posebno ako već neko vreme niste zadovoljni u vezi. Slobodni Rakovi, otvorite se!

LAV

Nemojte biti nervozni, čak i ako se situacija zakomplikuje, jer će vam iskustva iz prošlosti pomoći. U društvu prijatelja, krajem nedelje, zbog nekih informacija koje dolaze, osetićete da niste na istim talasnim dužinama, a najviše će vam smetati razne neproverene informacije. Ono što će se dogoditi u nedelju usmeriće vas ka razumnijim odlukama u narednom periodu.

DEVICA

Iskoristite utorak i sredu, kada je Mesec u Ovnu, da budete što smireniji jer će se pojaviti osobe koje će vam praviti probleme. Istina koju ćete saznati sredinom nedelje može biti neugodna, ali je važno suočiti se s njom, jer vas već predugo opterećuje pitanje koje treba što pre rešiti. Slobodne Device, ništa se neće promeniti ako nastavite da se krijete u safe zoni i zatvarate se.

Nedeljni horoskop od 15 do 21 januara 2024 godine
unsplash / heidi fin 

VAGA

Ove nedelje, uz šarmantni pristup koji vam je svojstven, izgradićete dobre odnose i nasmejati mnoge ljude koji su loše volje. Probudićete neke davno uspavane emocije, za koje se niste nadali da ćete ih ponovo osetiti - možete se nadati interesantnim ljubavnim događanjima. U subotu ćete rado prisustvovati zanimljivom okupljanju gde ćete upoznati nove ljude i zaista se opustiti. Jednostavno radite ono što trenutno osećate i mislite.

ŠKORPIJA

Ako i dalje ne uspevate da pronađete zajednički jezik na poslu, iako ste se prilagodili, preduzmite korak o kojem razmišljate već neko vreme. Želite da učinite nešto lepo i posebno za sebe i svoje telo, ali će vas mnogobrojni poslovni zadaci stalno pritiskati. Izuzetno ćete biti nemirni i nestrpljivi, posebno u petak kada će vam biti važno kako će neko reagovati ili odlučiti. U nedelju ćete ponovo početi da verujete u određeni odnos i verovati da vas čeka mnogo lepih stvari.

STRELAC

U ponedeljak, kada dođe do konjunkcije Meseca i Jupitera, intenzivno ćete razmišljati o raznim promenama i opcijama koje bi mogle da poboljšaju vaš život. Pitaćete se šta vas inspiriše. Nemojte se uzrujavati ako se nešto zakomplikuje u petak, jer ste poznati po tome da ste uvek okruženi optimizmom te da umete brzo da se snađete i reagujete nakon problema. U nedelju čuvajte energiju i ostanite verni sebi.

JARAC

Sa energijom Sunca i Marsa u vašem znaku, možete očekivati stabilan period u predstojećoj nedelji. Oni koji budu uključeni u dešavanja će vas razumeti i rado pratiti vaše ideje. Ako tražite posao i dugo čekate na nešto što vam pripada u karijeri, imaćete više sreće nego u prethodnom periodu. Neprijatnosti koje ste osećali od jedne osobe u okruženju polako se stišavaju.

VODOLIJA

Suočićete se s nekim ličnim problemima samo zato što kada vodite rasprave sa bližnjima, ne slušate dovoljno. Možda je vreme da počnete više da verujete i stišate vaš Ego koji uvek želi sve da uradi sam. U petak ćete intenzivno razmišljati o investicijama i načinima kako da poboljšate finansijsku situaciju. Zanimljiv razgovor u nedelju će vam ulepšati dan i, ako ste još uvek slobodni, potencijalno voditi ka ozbiljnijem odnosu.

RIBE

Ribe, pokušajte da promenite perspektivu i ovaj put naučite nešto novo od onih koji su flegmatični na svim poljima. Finansijski poduhvati neće doneti pozitivne rezultate, pa nemojte očekivati previše da ne biste bili razočarani. Promenljivo raspoloženje u subotu može izazvati nekoliko manjih tenzija u porodičnim odnosima. Pokušajte da razgovarate sa bliskim ljudima na pažljiv i smiren način. Biće vam lakše kada priznate svoje greške.

Izvor: horoskop.si