11. januara došlo je do tranzita Meseca u Jupiteru čime je počela da kruži pozitivna i proaktivna energija koja će svojim uticajem pozitivno iznenaditi određene horoskopske znakove. Podstaknuti ovom energijom, mnogi astrološki znakovi će osetiti poriv da „daju“ bez potrebe da uzvrate. 

Tri znaka Zodijaka će posebno reagovati na vibraciju Meseca u trigonu sa Jupiterom. Neki od njih će pronaći načine da obogate postojeće veze i prodube njihov smisao, dok će drugi prihvatiti znakove koji ukazuju na potencijalno vrednu vezu i usuditi se da je istraže.

OVAN

Ovnovi će osetiti potrebnu energiju i usmeriti je na sebe i osobu koja im je trenutno najvažnija. Oslobodiće se negativnosti koja ih povremeno opterećuje, te će tokom januara imati priliku da gledaju na stvari kroz prizmu pozitivnog i deluju u skladu s tim. Oni u vezi primetiće napredak u komunikaciji s partnerom, dok će slobodni Ovnovi osetiti priliv inspiracije i bolje sagledati svoje prioritete.

BLIZANCI

Tranzicija Meseca i Jupitera budi u Blizancima razmišljanja o budućnosti, putovanjima i avanturama. Ako žele da iskuse nešto novo s partnerom, sada je idealna prilika. Ovaj period će naglasiti važnost ljubaznosti, a Blizanci će biti spontani i impulsivni, otkrivajući nove aspekte svojih odnosa.

pexels-jonathan-borba-3617551.jpg
Pexels/Jonathan Borba 

STRELAC

Sada je vreme za avanturu za Strelca, koji oseća želju za novim iskustvima. Energija im je izuzetno jaka - odbijaju svu negativnost i toksične ljude. Strelci su spremni za osvajanje sveta, posebno u ljubavnim odnosima, gde će osetiti pozitivan uticaj. Spremni su za ostvarivanje svojih snova i neće dozvoliti da ih išta omete u tome.

Izvor: sensa.hr/A.S.