Iako je njihov stilski senzibilitet u potpunosti drugačiji, Sienna Miller i Alexa Chung određene slične komade, dezene i aksesoare umeju da ponesu na potouno dva različina načina, ali podjednako inspirativna. 

Ovoga puta smo ih usnimila u "cvetnom" raspoloženju.

Za premijeru predstave Peace For Mary Frances u Njujorku, Sienna se opredelila za ljupku haljinu do kolena, bele osnove sa sitnim cvetovima. Kroj je u potpunosti ležeran, a na tzv. "miš" rukavima po rubu nalazi se diskretna i jedva divljiva čipka. 

Laganu, pravu prolećnu haljinu, plavuša je je nadogradila fantastičnim aksesoarima - sivim papučama od prevrnute kože na blok štiklu i tašnom u karamel boji. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je cvetni dezen ponela Alexa Chung: 

PageBreak

Harizmatična TV prezenterka i IT devojka u Londonu je prilikom posete muzeju The Fashion and Textile izabrala midi, retro haljinu koja je zbog dominantih belih cvetova, svakako plenila pažnju. 

Kreaciju maslinasto zelene sonove potpisuje Orla Kiely, a ističe se stilizovanim belo-crvenim cvetnim motivom. Sam model se kopča po celoj družini, poseduje naglašenu kragnu i sitne karnere na ramenima i struku. Ženstven mode u zagasitoj nijansi Alexa je nadogradila ravnim statement čizmama na špic, dajući kompletnom izdanju jednu ležernu i urbanu notu.

U domenu lepote obe Britanke su ostale verne prirodnom izgledu, negujući diskretnu šminku i polu-razbarušen izgled kose.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/