Njeno aktivno, profesionalno delovanje datira još od 2008. godine. Još od tada ova zanimljiva i nesvakidašnja plavuša, primer postmoderne figure, ne prestaje da intrigira javnost. Talenat, muzika koju stvara, pevanje, produciranje, ali i pogled na modu i stil su sve, ali nikako obični! 

Svaki nastup, izlazak u javnost ne prolazi bez horde paparacija koji beleže svaki njen pokret, dok je mediji i javnost kritikuju ili hvale. Ona deli modna mišljenja, do kraja eksperimentiše sa stilom, usuđuje se ono što mnogi ne mogu i ne prestaje da nas iznenađuje i oduševljava...

Specifično odevanje - veoma smelo i neustrašivo ulazi u domene socioloških raspava, jer ako neko "obuče" haljinu od mesa kao što je ona uradila na dodeli VMA nagrada 2010., svakako da postaje određeni fenomen. 

S vremena na vreme, Gaga praktikuje i svoje viđenje retro odevanja, kao što je uradila prošle sedmice, kada je u roku od 24h promenila tri različita outfita. 

Na sledećoj strani pogledajte tri kombinacije u izvođenju slavne pevačice: 

PageBreak

Zanimljivi, po malo i konzervativni komplet čiju bazu čini midi suknja sa dužim sakoom potpisuje dizajner Calvin Luo. Žuto- siva karo igra boja je ublažena crnim salonkama i crnom tašnicom koju je pevačica nosila u ruci, dok je vintidž naočarima, kao filmska diva, skrivala pogled!

Stilska drama se nastavila filmskom inspiracijom, u vidu bele Valentino haljine, veoma slične onoj koju je nosila Marilyn Monroe u filmu The Seven Year Itch. U Gaginom izvođenju gornji deo kreacije je na preklop, sa dubljim dekolteom dok je suknja osmišljena od višeslojnog tila. Aksesoare koje je nosila par sati ranije, Gaga je ovde zadržala u potpunosti. 

Za večernji izlazak, zaista nismo ni očekivali da će kraljica drame izabrati umereni outfit.  

Crvena ultra mini haljina na tanke bretele, crne rukavice, visoke crne salonke i crna tašna! Veoma jak koloristički kontrast doživeo je svoj vrhunac zahvaljujući dramatičnom ogrtaču od tila i čipke koji je dao tu scensku, kostimografsku notu. Ovu modnu "režiju" potpisuje Christian Siriano. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/