Prvi pogled na Instagram profil Kanađanke Grece Ghanem i njene atraktivne komade s potpisom Guccija, Balenciage i Célinea - pomislili bismo da je reč o nekoj IT devojci, a zapravo radi se o izrazito stylish 53-godišnjakinji, koja je svetom modelinga i društvenih mreža zaplivala tek u svojoj petoj deceniji.

Na njenoj garderobi zavide Pernille Teisbaek, Natasha Goldenberg i Leandra Medine, insajderke modnog sveta, koje se nalaze među njenih gotovo 48.000 pratilaca na Instagramu.

Tokom svog života Grece Ghanem je videla, nosila i doživela neke trendove koji su sada ponovno in poput bermuda, a iako ju više ništa ne može iznenaditi, trendove i dalje pomno prati. Teksas na teksas će nositi i danas, bez obzira na to što ga je nosiča i kad je bila u dvadesetima.

Neke stvari se nikad ne menjaju, baš poput ljubavi prema dobrom baloneru i bazičnim komadima. Danas ih, nosi uz naglašene patike i midi suknje ili, pak, farmerice ravnog kroja. S lakoćom casual dnevne outfite pretvara u one elegantnije, a glavni adut su joj luksuzni modni detalji. 

Dama iz Montrealu možda nije pripadnica modnog sveta i ne sedi u prvim redovima revija, ali je definitivno osoba s puno stila koji može da postidi i renomirane modne urednike.

Mlađe influenserke mogle bi od nje da nauče lekciju, a one starije bi mogla da izađu iz zone komfora - to što je u pedesetima ne znači da moramo da se pridržavamo klasičnog stila. 

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/