Moramo da konstatujemo kako je aktuelna godina bila prilično inspirativna kada je u pitanju celebrity moda.

Najviše zbog kraljevskog venčanja gde smo pored sjajnih outfita ispratili zvaničan ulazak Meghan Markle u royal svet.

Upravo je američka glumica, aktuelna vojvotkinja od Saseksa bila jedna od dama o čijem stilu se najviše pisalo. Dobro, pored neprevaziđene Melanije Trump čija je bukvalno svaka odevna kombinacija bila modna vest dana, te Amal Clooney koja je proredila svoja pojavljivanja ove godine ali opet bila briljantna u svakom pojavljivanju. 

Krenimo ipak redom...

Meghan Markle

Bivša glumica uspela je da kupi ne samo britansku javnost već i kompletnu svetsku neposrednim šarmom te modernijim stilom od jetrve, Kate The Great. Meghan je svoju holivudsku garderobu transformisala u jednu otmenu eleganciju s fokusom na modernim krojevima, vedrim bojama te i rušenju pravila koja se tiču dužine suknje, golih leđa, odela i sl.

Šta je Meghan najviše nosila ove godine?

Givenchy najviše. Luksuznom francuskom brendu koji je dizajnirao njenu venčanicu, Markle je bila verna tokom cele godine, ali smo je ujedno videli i u modelima Stelle McCartney, Aquazzure, te Emilije Wickstead i Burberry-a.  

(12 veličanstvenih: Top izdanja Meghan Markle)

Pored haljina, moramo da priznamo da nam se Meghan svidela ponajviše u crnim odelima te prugastom Wimbeldon izdanju kao i u trenutku kada je uparila kožnu suknju sa košuljom.

Priyanka Chopra

Najbolja drugarica britanske vojvotkinje i dama koja je ove godine takođe imala svoje venčanje, sa teen zvezdom Nickom Jonasom, indijska filmska diva takođe je zaslužila da se nađe na našoj listi. Poučena stilom svoje najbliže prijateljice kojoj je bila deveruša, Priyanka je svoj stil podigla na viši nivo zahvaljujući smelim seksi izdanjima po kojim je dosta slična Evi Mendes. 

Chopra je ujedno bila i najbolje odevena dama na kraljevskom venčanju gde je ponela dva sjajna izdanja: ljubičasti kostim by Vivienne Westwood i divnu Dior krem haljinu.Naravno njena venčanica koju je kreirao Ralph Lauren takođe se našla među modnim vestima, kao i plišana bordo kreacija Marca Jacobsa koju je Indijka ponela na Met gali. 

Zoe Kravitz

Strani mediji imaju sjajan opis za ovu damu. Ona je "impossibly cool". I to je tako istina. Zoe je jedinstvena, drugačija, i potpuno kul sa svojim grunge/glamur stilskim momentima. Svi pamtimo njenu Saint Laurent čipkanu kreaciju sa Met Gale, ali i trenutke kada je bila vintage. 

Amal Clooney

Iako je proredila svoja javna pojavljivanja Amal je i ove godine briljirala u domenu stila.

Da ima neprikosnoven stil dokaz je gore pomenuto (royal) venčanje na koje je došla ruku pod ruku sa Georgeom u žutoj Stella McCartney haljini sa fascinatorom u istoj boji, te momenat kada je iznenadila sve izborom pantalona i korsetom sa šlepom, za Met galu.

Ipak Amal je najbolja u business varijanti kada u odelima i kostimima demonstrira takvu poslovnu eleganciju i dominaciju da izgleda kao da poseduje ceo svet.   

(Ona već nosi koral: Amal u boji koja je proglašena za top nijansu 2019!)

Margot Robbie

Sve zaposlenija i popularnija glumica koju ćemo u 2019. godini gledati u ulozi Shanon Tate u najnovijem Tarantino filmu, privukla je pažnju svih modnih medija još početkom godine kada je na dodeli Oskara izgledala vrlo nežno i ženstveno u Chanel kreaciji.

Zvezda filmova "I, Tonya" i "Wolf from The Wall Street", ima i sjajan off-duty stila.  Pamtimo njen grunge momenat kada smo je videli na njujorškom aerodromu u svetlom, iscepanom basic jeansu podvrnutih nogavica, tanjem tamnozelenom džemperu, crnom kaputu s naglašenim ramenima i rokerskim crnim poludubokim čizmicama sa nitnama po štepu. 

(6 kombinacija Margot Robbie koje dokazuju da je ona nova ikona stila)

Pogledajte na sledećoj stranici kojih još 5 dama je na našoj best dressed listi za 2018: