Prvo da razgraničimo nekakve osnove, znamo li koje su osnovne neutralne boje?

To su: crna, siva, tamno plava, braun, kaki i bela.

Kombinacija ovih tonova siguran je dobitak, sem možda teget i braon nijanse.

Iako se iz godine u godinu pojavljuju vodeće boje koje su u trendu, kao i komadi odeće naravno koji su u fokusu, postoji ta modna osnova koja se ne menja i što je možda još važnije: koja uvek izgleda moderno, bez obzira na trendove.

Pred nama je odličan primera modne blogerke koja na Instagramu postuje pod nazivom rule_of_fashion, i demonstrira nam kako je moguće u apsolutno svakoj sezoni uz kombinaciju tri tona i osnovi koja se sastoji od klasičnih komada, izgledati šik i moderno.

Boje koje čine osnovu njenog garderobera su: crna, bela i bež, a osveženje stajlinga dobija uz poneki komad u braon, crvenom ili svetlo plavom tonu.

Komadi koji su osnova njenog garderobera su sledeći: farmerice, panatlone skinny nogavica, jednobojne košulje, majice klasičnih sečenja (t-shirts), kaputi ravnih formi (nestrukiran ili vrlo suptilno strukirani), blejzeri i trenčevi.

Printovi: pruge, animal, karo.

Ova mlada žena koja sebe opisuje kao modnog zaljubljenika, a svoj stil kao klasični i casual šik, odličan je primer da ukoliko mudro inevstirate u bezvremene krojeve i boje, te poneki efektan aksesoar, možete svake sezone imati trendy kombinaciju bez mnogo truda i još manje uloženog novca.

Inspirišite se: