Pozdravili smo se sa još jednim vikendom. Neki su ga prespavali, neki su se potrudili da uživaju u prolećnom februaru, a neki su se fotografisali i kačili slike na Instagram. Svi su skrolovali, lajkovali, komentarisali i tražili inspiraciju za oblačenje.

Nekada smo petak, subotu, a neki čak i nedelju, provodili u izlasku eksperimentišući sa različitim party lookovima, međutim kako to više nije moguće moramo se zadovoljiti stajlingom za šetnju, zoom ili nešto treće.

Ponedeljak je uvek mrtav i neinspirativan kada je u pitanju oblačenje, a mi vam predstavljamo top 10 odevnih kombinacija omiljenih nam influenserki, pevačica, glumica i brendova.

1. Tamara Kalinić, influenserka

Za promenljivo vreme kakvo je ovog februara, Tamara se odlučila za dugu suknju, belu košulju, sivi blejzer, torbu i crni kaput

2. Shini Park, fotografkinja

Caption koji glasi: “Kamuflaža za sneg, osim što će mi se smrznuti noge”, pravi je opis ovog predivnog monohromatskog autfita.

3. Leandra Medine Cohen, novinarka

Ako neko diktira trendove to je zasigurno Leandra, a ona nam predviđa prugasti vintage džemper i YSL tašnu.

4. Lena Perminova, influenserka

Zoom sastanci svima su potpuno dosadili, a Lena ima savršen predlog kako da se unapredi stajling za ovu priliku.

5. Rihanna, pevačica, beauty mogul i dizajnerka

“Lako je njoj” svako bi pomslio kada je vidi u tie-dye kombinaciji haljine i šešira kako uživa na suncu svog rodnog Barbadosa.

6. Off-White, modni brend

Jedan od najuticajnijih fashion brendova ovog vikenda odlučio je da nas počasti BTS fotografijama sa svoje revije za proleće leto, a mi ne možemo da odolimo ovim savršenim naočarima za sunce u kombinaciji sa zlatnim visećim minđušama.

7. Naomi Ross, influenserka

Ako pitate ovu londonsku blogerku, sive dane je najbolje razvedriti plavom bojom.

8. Celine Aagaard, influenserka i dizajnerka

Beli pončo i šešir nešto su što se mora isprobati tokom ovog februara ako pitate ovu Skandinavku. Mi se apsolutno slažemo.

9. Coco Rocha, supermodel

Oversize prsluk je must wear tokom zime, a promenljiva temperatura idealna za njegovo kombinovanje.

10. Pernille Teisbaek, influenserka

Monoromatski crni outfit nadogradiće aksesoari u jarkim bojama.

Priredio: Aleksandar Nastasijević