Zašto volimo Naomi? Zato što je sve ove godine ostala prirodna i svoja, a pored toga se nikada nije libila da izrazi svoj stav. Da su genetika, trening i zdrava ishrana ključ dobrog izgleda, Naomi dokazuje i u najnovijoj kampanji za Burberry.

Samo dva meseca nakon što je dobila devojčicu, 51. godišnja manekenka vratila se u studio kako bi pozirala za novu kolekciju TB Summer Monogram, kreativnog direktora Riccarda Tiscija.

''Želeo sam da proslavim ravnotežu našeg nasleđa sa fokusom na konstanto razvijanje i pogled u budućnost'', rekao je Tisci. ''Kolekcija beleži taj optimistični osećaj leta i onaj osećaj stalnog zamaha - uzbuđenje za sve što sledi. Nisam mogao da smislim nekoga ko bi bolje simbolizovao ovu trajnu prirodu od moje neverovatne prijateljice, Naomi. "

Naomi nosi kupaćekostime i moćne letnje komade sa monogramom TB, otkrivajući svoju zanosnu figuru. Boje uključuju kobalt, kraljevsko plavu i sivu, a kolekcija se globalno lansira 16. jula.

Ona stoji na tronu, oličavajući dualnost Burberry dizajna - tamo gde snaga susreće vedrinu, gde se sirovo stapa sa prefinjenim. Fotograf Danko Steiner prikazuje uranjanje kolekcije u arhitekturu, oštrim i smelim kontrastima koji prate njenu siluetu i otvaraju put u neki zamišljeni svet.

Kako vam se dopada?