Irina Shayk pokazala je da je pristalica nošenja čizama leti, i to onih najdužih, koje dosežu skoro do bokova. Ako ste pomislili da ovo nije sa ukusom, setite se da je Irina jedan od najpoznatijih modela današnjice, i da prva ima uvid u najnovije trendove. Na kraju krajeva, zbog svoje neprikosnovene figure, ona šta god obuče, izgleda besprekorno.

Ranije ovog leta, Irina je već nosila Escape čizme iz svoje kolekcije Irina Shayk x Tamara Mellon, uparene sa kožnom haljinom, a kako se čini, nema nameru da odustane od ovog trenda. 

Trenutno uživa u odmoru na Ibici gde je svom letnjem outfitu značajno podigla meru glamura noseći najnovije Burberry lakovane čizme uz neon zeleni bikini. Peta od 11cm i izrezi u vidu krugova daju na atraktivnosti čizmama koje prelaze kolena, a samim tim dodatno izdužuju figuru.

Njeno putovanje na Ibicu ima dvostruki povod: proslavu rođendana Riccarda Tiscija, zbog kojih je Irina već pripremila niz Givenchy stilova, te snimanje kampanje za Seventy One Gin koji je poput parfema destilovan 71 noć. U to ime, lepa manekenka na svom Instagram nalogu nazdravlja slaveći leto i uspehe koje nastavlja da niže.