Rihanna se zvanično našla na Forbes listi milijardera, čime je postala najbogatija muzičarka na svetu i druga najbogatija osoba iz sveta zabave, odmah iza Oprah Winfrey.

U to ime, RiRi je ponosno prošetala Njujorkom i na pitanje novinara kako je biti milijarderka koja je sama sebe napravila, ona je nonšalantno odgovorila osmehujući se: God is good (Bog je dobar).

Forbes je otkrio da je procenjena neto vrednost Rihanne oko 1,7 milijardi američkih dolara, pri čemu je većinu svog bogatstva stekla preko veoma uspešnog i traženog brenda Fenti Beauty, koji je lansirala 2017.

Forbes je takođe izvestio da Fenty Beauty vredi najmanje 2,8 milijardi američkih dolara, a to sa Rihanninih 50% vlasništva u kompaniji Fenti čini čak 1,4 milijarde USD njenog bogatstva. Ostatak potiče od zarade u muzičkoj i zabavnoj industriji, kao i od udela u kompaniji za donji veš Savage x Fenti koja vredi približno 270 miliona USD.

Od danas možete i da mirišete kao RiRi jer je u okviru svoje Fenti Beauty linije ekskluzivno izbacila i parfem koji oslikava njenu ličnost.

''Taj osećaj - sirov, tvrd, loš. Samouverena - bez izvinjenja. Ja sam ono što jesam. I volim to. Živim u ovom prostoru i osećam se baš ovako'' stoji u njenom potpisu.