Jennifer Lopez i Ben Affleck bili su lekcija da je pomirenje s bivšima moguće i posle 20 godina, a Jennifer Aniston i David Schwimmer sada su primer da je moguće da čak i nakon dve decenije budete sa nekim u koga ste bili tajno zaljubljeni pre 20 godina.

Nakon što su na snimanju nastavka Prijatelja priznali da su gajili skrivene simpatije jedno prema drugom dok su glumili ljubavni par pre 20 godina, izgleda da su Jennifer Aniston i David Schwimmer odlučili da ožive ova osećanja i pruže sebi šansu koju su dugo čekali.

Kako piše Closer, Jennifer i David su se zbližili nakon ponovnog okupljanja Prijatelja:

''Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je sećanje na prošlost probudilo osećanja kod oboje i da je hemija koju su oduvek potiskivali još uvek prisutna. Počeli su da se dopisuju odmah nakon snimanja, a prošlog meseca David je odleteo iz svoje kuće u Njujorku da vidi Jen u LA'' tvrde izvori.

''Oni su provodili vreme u Jeninoj kući, uz večere, ćaskanje i smeh. Takođe su primećeni kako piju vino, u dubokim razgovorima, dok su šetali jednim od Jeninih omiljenih vinograda u Santa Barbari'', dodaju.

Prošle nedelje, par je suptilno flertovao na Instagramu, promovišući odeću sa potpisom kultne serije. Naime, oni su na fotografijama tagovali samo jedno drugog, bez ostalih članova ekipe, dodajući dvosmislene opise.

Podsetimo se, tokom ponovnog okupljanja Prijatelja u maju, James Corden prokomentarisao je kako je nezamislivo da Jennifer i David nisu bili u romansi tokom snimanja serije od 1994. do 2004. godine, na šta je David odgovorio da je bio vrlo zaljubljen u nju, a ona dodala da je emocija bila uzvraćena.

''Jedan od nas je uvek bio u vezi i nikada nismo prešli tu granicu'', priznao je.

Nakon završetka serije, 2005. godine Jennifer se razvela od Brad Pitta, a David je tek 2010. stupio u brak sa Zoe Buckman, od koje se razveo posle 7 godina.

Da li je konačno došao pravi trenutak za njih dvoje? Navijamo za prve zvanične informacije!