Dok svet nastavlja da žali za gubitkom Mr. Biga u nastavku Seks i grada, 67-godišnji Chris Noth odlučio je da njegov lik nastavi da živi - ali negde drugde.

Naime, glumac je u roku od 48h od emitovanja novih epizoda snimio reklamu za Peloton - poznati američki brend fitness opreme, na čijem je stacioniranom biciklu Mr.Big neumorno vežbao pre nego što je doživeo infarkt.

Mr.Big nastavlja da živi u novoj reklami za Peloton.
Profimedia 

Naime, kako navode iz Pelotona, oni nisu bili upućeni da će njihova kompanija biti uzrok smrti glavnog lika u ovoj seriji, a kako ne bi izgubili reputaciju u rekordnom roku su angažovali poznatog glumca da u njihovoj reklami napravi novi kraj serije - tako što nastavlja da živi, i to u vezi za fitness instruktorkom koja se takođe spominje u novim And Just Like That epizodama.

U božićnoj reklami koja je za samo par sati postala viralna na društvenim mrežama, Mr.Big kaže da se oseća odlično i da jedva čeka ponovo da se provoza - jer je život prekratak.

Na kraju reklame glas Ryana Reynoldsa podseća svet da redovna vožnja bicikla stimuliše i poboljšava srca, pluća i cirkulaciju, smanjujući rizik od kardiovaskularnih bolesti.

U nastavku pogledajte kontroverznu reklamu.