Hailey Bieber hospitalizovana je nakon što joj je osetila simptome slične moždanom udaru, usled čega se otežano kretala.

Sve to odigralo se u četvrtak, prilikom doručka sa Justinom Bieberom u njihovom domu, nakon čega je hitno završila u bolnici u blizini Palm Springsa jer su simptomi nalikovali moždanom udaru.

Srećom, doktori su brzo utvrdili da je problem pravio mali krvni ugrušak, a kako se navodi, ovo vrlo lako može biti posledica preležanog kovida, koji su nedavno preležali oboje. Justin je otkazao Las Vegas turneju, a pevačica se oglasila na mrežama i objasnila šta se dogodilo:

Hailey i Justin Bieber preležali su covid, nakon čega su osetili jače posledice.
Profimedia 

"U četvrtak ujutro sedela sam i doručkovala sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik moždanom udaru, nakon čega su me odvezli u bolnicu. Otkrili su da sam imala veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati", započela je manekenka.

"Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim doktorima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i koji su brinuli, kao i za svu podršku i ljubav", napisala je Hailey na svom storiju.

 Ovo je ujedno i podsetnik da čuvate svoje zdravlje i redovno idete na preventivne preglede bez obzira na to u kojoj ste životnoj dobi.