Njujorška nedelje mode donosi nam nove inspiracije kada je reč o stajlinzima, a jedno nam je već na samom početku jasno - klasičan kaput i čizme dugo nisu bili poželjniji nego ove sezone.

Glumica Katie Holmes, kao prava gradska devojka, ne propušta ovaj modni događaj koji je u punom jeku, a tom prilikom pokazuje i sjajne modne kombinacije.

Katie Holmes u klasičnom maslinastozelenom kaputu.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Katie Holmes je predvodnica pravog uličnog stila, a čini se kao da je njen orman prepun ležerne, a opet chic komada odeće za svaki dan. Vruće trendove vešto kombinuje sa večitim klasicima, a kada je reč o malo prefinjenijim stajlinzima, i tu je veoma snalažljiva.

Katie Holmes.
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na modnoj reviji Ulle Johnson u okviru Nedelje mode u Njujorku, kraljica ulične mode je izgledala klasično šik uz malo vešte modne igre. Tako je 44-godišnja glumica spojila večiti klasik – crnu bluzu ukrašenu naborima sa crnom midi suknjom, komadom koji je apsolutni vladar ove modne sezone. Model koji nosi Katie ima impresivne detalje - lepršave ivice i kopčanje po celoj dužini.

Glumica je svoj styling zaokružila crnim čizmama do kolena sa četvrtastim vrhom brenda Khaite, kakve trenutno nose sve modno osvešćene žene, i maslinastozelenim vunenim kaputom, komadom koji itekako vredi imati u ormanu jer nudi moderan i chic odmak od klasike.

Katie Holmes u čizmama sa četvrtastim vrhom brenda Khaite.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Ulla Johnson, čija je revija okupila veliki broj modnih sledbenika, u prolećnoj kolekciji, prikazanoj na NYFW-u, stavila je akcenat na meke krojeve i ručno rađena pletiva, sa zamršenim heklanim kockicama i haljinama po kojima je najpoznatija.