Nedavno smo pisali o povratku crnih helanki u modnim krugovima, te na koji način ih možete nositi, a da to izgleda stylish. A sada, kao da smo mogli i da pretpostavimo, jedan ne tako moderan odevni detalj - hulahopke, videli smo u IT kombinaciji velike Victorie Beckham.

Meseci pred nama nezamislivi su bez modnih kombinacija u kojima će upravo hulahopke imati važnu ulogu, a koliko im je popularnost porasla potvrđuju već primećeni street style outfiti u svetskim prestonicama. Posenu pažnju privlače čipkaste hulahopke, koje motivima i modnim kombinacijama podsećaju na romantični stil, posebno ukoliko ih spojite sa nekim modelom Mary Jane cipela. Hulakopke se ove jeseni nosi i u beloj i u crnoj boji, ali jednako privlače i crveni komadi, koja je jedna od boja ove sezone.

Ovaj funkcionalni komad, koji su brojni dizajneri predstavili na pistama u novom ruhu (čitaj Jacquemus i Chanel) sada je svoju verziju doživeo i u kolekciji Victorie Beckham

Ovih dana, veliku pažnju modnih ljubitelja privukle su hulahopke Victorie Beckham, komada dostupnog kao deo kolekcije na njenoj web stranici. Reč je o crnim, čipkastim hulahopkama "VB Monogram Lace Tights in Black" sa motivom u kojem se nazire i VB monogram.

Slavna dizajnerka i preduzetnica na Instagram profilu je podvukla koliko je ovaj odevni detalj važan deo njenih zimskih stylinga, stavljajući akcenat na njihovu udobnost i modnu prilagodljivost.

Sve to je bilo i više nego dovoljno da se ove hulahopke, izrađene u Italji, rasprodaju u svega nekoliko sati po ceni od 109,5 evra.

Možda će vas interesovati i da pročitate kakav manikir Victoria Beckham nosi za jesen 2023.

Izvor: luxurysociety.hr