Irina Shayk i Bradley Cooper su nekadašnji veoma poznati i popularni par, čiji ljubavni životi i dalje intrigiraju svetsku javnost. Iako su oboje uspešni u svojim karijerama (Irina je model, a Bradley glumac holivudske A klase), a svoju romantičnu vezu su završili još 2019. godine, spotlight je i dalje na njima, i svima sa kojima se potencijalno zabavljaju.

Irina je zvezda naslovnice američkog izdanja magazina ELLE u novembru, a u specijalnom intervjuu, manekenka se poverila o odnosu sa bivšim partnerom, ali je govorila i o konceptu zajedničkog roditeljstva (co-parentingu) nad šestogodišnjom ćerkom Leom. Budući da oboje potiču iz porodica radničke klase, oni žele da svom detetu pruže što normalnije detinjstvo.

Uprkos tome što su oboje veoma uspešni i fokusirani na svoje karijere, uspevaju da posvete dosta vremena svom detetu, a ključ je u organizaciji. I Irina i Bradley žive u Njujorku, te su bezbroj puta uslikani sa ćerkom Leom u dnevnim aktivnostima.

Čak i sa veoma zauzetim rasporedima, „uvek nađemo način“, rekla je Irina. Odlučila je da ne govori previše o njihovom odnosu, ali je imala samo reči hvale za bivšeg partnera: „On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogli da sanjamo. Zajedničko roditeljstvo funkcioniše, ali funkcioniše zato što se mi trudimo da to funkcioniše.”

Govorila je nešto više o svojoj ćerki, otkrivajući da njih dve razgovaraju na ruskom, njihovom „tajnom jeziku“. „Posmatrajući moju ćerku, ona raste u potpuno drugačijem okruženju do mene“, rekla je Irina. „Ona živi u Vest Vilidžu. Obišla je toliko zemalja. Ali želimo da Lea zna vrednost stvari. Želimo da joj pokažemo da morate naporno da radite da biste nešto dobili.“, rekla je za ELLE.

Irina je takođe podvukla da ne misli da žene treba da menjaju svoju odeću ili ponašanje samo zato što imaju decu. „Još uvek sam ista osoba“, rekla je.