Svetska multiizvezda Jennifer Lopez je pop ikona i preduzetnica čiji modni stil inspiriše milione dama. Tokom decenija uspešne karijere, Jennifer je postala dama sa osećajem za modu koji mnogima prija, ali i neko na koga se, prvenstveno, najviše možemo ugledati po pitanju fitness navika i zdravog života, u celini. 

Ove nedelje, Jennifer Lopez uslikana je u Los Anđelesu, pri odlasku na poslovni sastanak u jedan muzički centar. Pevačica nije odstupila od moćnog, a istovremeno ženstvenog vibea koji karakteriše njen stil. Naime, ona se odlučila za monohromatski look koji je jednostavno rekreirati, a idealan je za sve prilike kada nam je potrebna dodatna mrva samopouzdanja.

U poslednje vreme, često smo pisali o modnim trendovima koji trenutno vladaju, te poseban fokus stavljali na boje i krojeve koji se najviše nose. Tako je braon boja - i sve njene nijanse, a naročito tamna čokoladna varijanta primećena kao deo outfita mnogih stylish devojaka. 

Ovog puta, ono što je privuklo našu pažnju jeste predimenzionirani dugački kaput tamnobraon boje sa šljokicama koji je pravi statement piece. Ispod njega, Jennifer je nosila široke pantalone zvonastog kroja, dugi sako i majicu sa dubokim izrezom. 

Jennifer Lopez nosi dugački ženski kaput u boji koja je najveći trend za zimu 2023
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Popularna J Lo je ovo glamurozno i skupoceno modno izdanje začinila tamnim naočarima za sunce i nakitom.

Jennifer Lopez nosi dugački ženski kaput u boji koja je najveći trend za zimu 2023
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slažemo se da se o modnom stilu Jennifer Lopez može se diskutovati, ali ovaj look definitivno je pobrao pozitivne kritike.