Princeza Kate Middleton obožava da nosi odela i to je već dobro poznata stvar. Power suit kombinacije čine da se osećamo moćno i snažno, a u poslednjih nekoliko godina izrazito su popularni razni modeli - od onih klasičnih, do onih casual za street style momente.

Primer kako nositi savršeno odelo ove jeseni i zime definitivno je princeza od Walesa. Ona je u ovu sezonu zakoračila u odelu i nastavlja u tom tonu, a sada je pokazala i kako nositi vibrantnu boju na klasičan način.

profimedia-0822279938.jpg
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na jednom humanitarnom simpoziju u londonskom Muzeju dizajna, koji je ujedno i vodila, pojavila se u upečatljivom ljubičastom odelu Emilije Wickstead. Sako na dvostruko kopčanje i cigarette pantalone kombinovala je s tamnoplavim Gianvito 105 salonkama koje često nosi (za razliku od upadljivih boja).

profimedia-0822262332.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
profimedia-0822381344.jpg
GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia 

Inače, Kate obožava da nosi dizajn novozelandske dizajnerke Emilije Wickstead, te smo je tako već mnogo puta viđali upravo u njenim izdanjima. Da princeza voli da reciklira outfite takođe je poznata stvar, a i ovo je odelo već nosila 2021. godine. Reč je o modelu iz kolekcije za jesen/zimu 2021. 

profimedia-0623477632.jpg
CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia 

A da su jarke boje obožavane ove sezone pokazuju nam brojne modne kuće koje su u svojim kolekcijama predstavile komade koji su sve samo neutralni. Od hulahopki u gotovo pa kričavim bojama, jarko crvene boje kao boje jeseni, kaputa, suknji, pulovera u raznim kombinacijama tonova, ove zime definitivno menjamo fashion pravila za hladno vreme.