Jennifer Lopez oduvek je bila žena sposobna za sve - ona je muzička zvezda, performer, glumica, preduzetnica... Sada, sa nadolazećim izdanjem svog devetog studijskog albuma "Ovo sam ja...Sada", Jennifer je spremna da ponovo podigne lestvicu za jedan stepenik više. Zvezda je danas najavila da će njen dugoočekivani album biti objavljen 16. februara 2024. godine.

Paralelno s izlaskom albuma, pevačica će objaviti i film "Ovo sam ja...Sada" putem Prime Video platforme, projekat koji je opisan kao "intimno, fantastično i narativno promišljanje Lopezinog puta u potrazi za ljubavlju", inspirisano upravo istoimenim albumom. Pod režijom Davea Meyersa, film će biti "filmsko iskustvo koji redefiniše žanr", i "oda večnom verovanju u bajkovite završetke". Njen suprug, Ben Affleck, jedan je od scenarista zajedno sa Jennifer (njegov snažan uticaj na originalni album "Ovo sam ja...Onda" iz 2002. godine nije potrebno dodatno objašnjavati).

Jennifer je takođe podelila sneak peek nadolazećeg muzičkog albuma na društvenim mrežama.

Lopez je prethodno nagoveštavala šta možemo da očekujemo na novom albumu ranije ove godine tokom intervjua s Zaneom Lowom.

"Uhvatili smo trenutak kada sam se ponovo spojila s ljubavlju svog života i odlučili da ćemo biti zajedno zauvek. Cela poruka albuma glasi - ovo je prava ljubav", rekla je tada, prema The Hollywood Reporter-u

Pogledajte oficijalni trejler filma "Ovo sam ja...Sada".

Ovaj sadržaj je uvezen s YouTube-a. Možda ćete moći pronaći isti sadržaj u drugom formatu ili možda možete pronaći više informacija na njihovom veb sajtu. Gledaj na Gledaj na YouTube-u youtubeOvo je slika Lopez je prethodno nagoveštavala šta dolazi s novom muzikom ranije ove godine tokom intervjua s Zaneom Lowom.

"Uhvatili smo trenutak kada sam se ponovo spojila s ljubavlju svog života, i odlučili smo da ćemo biti zajedno zauvek. Cela poruka albuma tada je da ova ljubav postoji. Ovo je prava ljubav", rekla je tada, prema The Hollywood Reporter-u. "Sada mislim da je poruka albuma vrlo jasna: ako ste se pitali da li imate, kao i ja ponekad, izgubljenu nadu, gotovo odustali, nemojte. Jer prava ljubav postoji, i neke stvari traju zauvek, i to je stvarno."