Prošlo je tek dve nedelje u 2024. godini, a sezona dodela nagrada je u punom jeku. Holivudske svečanosti započete su prošle nedelje tradicionalnom ceremonijom Zlatnih globusa, a sinoć su neke od najpoznatijih glumica i glumaca ponovo prodefilovali crvenim tepihom na 29. godišnjim Critics Choice nagradama u Barker Hangaru u Santa Moniki, Kalifornija. Godina će biti nastavljena Emmy nagradama, pa očekujemo mnogo zapaženih stilskiih izgleda u skorijoj budućnosti.

Critics Choice Awards, koji se svake godine održavaju u Los Anđelesu u januaru i za koje glasa preko 580 filmskih i televizijskih kritičara, ponovo su bili domaćini kultnih fashion trenutaka. Prisetimo se 2020. godine kada je Zendaya nosila roze metalni grudnjak Tom Forda oblikovan tačno prema konturama svog tela, ili prošle godine kada je Elle Fanning nosila struktuiranu, dekonstruisanu haljinu Alexandera McQueena sa suknjom koja je izgledala kao da lebdi u vazduhu; (kada razmislimo, ovo nas podseća na Prada kreaciju glumice Hunter Schaufer Prada sa Zlatnih globusa 2024, koja je bila naš omiljeni look).

Kako se i očekivalo, Margot Robbie, Emma Stone i Lily Gladstone, nastavile su eklektični glamur koji smo videli na Zlatnim globusima. Verne black dress code-u ostale su Jennifer Aniston u Dolce&Gabanna kompletu, Reese Witerspoon u dugoj haljini sa upečatljivom mašnom sa potpisom modne kuće Celine, te Brie Larson u Prada toaleti.

U galeriji pogledajte selekciju najimpresivnijih stylinga prema mišljenju naše redakcije. 

AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia Najlepše toalete poznatih dama sa svečane Critics Choice Awards dodele!