Nije novost da je crvena boja sezone, ali ukoliko vam je potrebna dodatna potvrda za to, samo pogledajte prema Instagram feedu ikone stila Victorie Beckham

U jednoj od svežijih objava na svomm profilu, modna dizajnerka je prezentovala još jedan klasičan zimski lookidealan za naredni period. Victoria je poznata po sofisticiranom, svedenom a opet stilu u kom se uvek prepoznaje njen lični pečat - što je cilj kom i sami težimo. Naime, ona se odlučila za kvalitetnu rolku u crvenoj boji čime je istovremeno pokrila nekoliko trendova sezone, zadržavajući načela klasičnog stila oblačenja.

Victoria je spojila crvenu rolku sa ultra-širokim smeđim pantalonama visokog struka. Nehajno zavrnuti rukavi, zlatni sat i bordo kaiš povezali su izgled, ali crvena rolka nesumnjivo je zvezda ovog stylinga. Zanemarite intenzivno crveni ruž za usne ili jarko rumenilo - boja ovog džempera odmah unosi život u svaki izgled.

Mi smo oduševljeni. Pogotovo jer je Victoria Beckham odabrala ovaj izgled za božićnu proslavu svog brenda, uz caption: "Kuća VB slavi praznike, tako sam zahvalna svom neverovatnom timu."

Na drugoj fotografiji, prisna je s suprugom Davidom Beckhamom - koji se takođe uspešno pridržavao smart-casual dress code-a u ležernom odelu i patikama, kompletiranom sa običnom belom majicom.