Sinoć je u Londonu održana premijera novog filma George Clooneya, The Boys in the Boat (koji je i režirao), a kao i uvek, na crvenom tepihu se pojavio u društvu supruge Amal Clooney, advokatice i humanitarke. Već smo navikli da uživamo u pojavljivanjima ovog poznatog para jer uvek zrače posebnim stilom i šarmom.

Nama je u fokusu bio izgled Amal Clooney, sada već gotovo prave modne ikone, koja iznova i iznova donosi odevne kombinacije bez greške. Par se odlučio se za bezvremene crne kombinacije, a posebno elegantno je izgledala Amal, poznata advokatica za ljudska prava. Ona se odlučila za ukrojeni komplet, idealan za prazničnu sezonu. 

Amal Clooney u elegantnom kompletu od pliša za zimu 2023
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Umesto klasične crne haljine, Amal je odabrala korsetni top i pantalone sa plišanim dodacima koji su savršeni za svaku prazničnu zabavu. Njen uski korsetni top imao je dramatičan izrez, a uparila ga je sa baršunastim pantalonama, postižući monohromatski efekat. Naravno, nijedan Amalin izgled ne bi bio potpun bez nekoliko njenih prepoznatljivih dodataka: tankog kožnog kaiša, kao i njene omiljene obuće - para cipela sa visokom potpeticom.

Amal Clooney u elegantnom kompletu od pliša za zimu 2023
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kao dama koja često nosi haljine na crvenom tepihu - naročito duge, vintage haljine koje su joj omiljene - promena u vidu strukturiranog dvodelnog kompleta deluje osvežavajuće. U svakom slučaju, bez obzira na to šta Amal obuče, krajnji rezultat je uvek neizmerno chic

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.