Kao i svake godine, crveni tepih na dodeli Grammy nagrada je jedinstveno modno igralište na kome se visoka moda poigrava s najrazličitijim kreativnim izražajima, a sve u svrhu postizanja ikoničnog izgleda o kome će se pričati. Po redu 66. dodela prestižnih muzičkih nagrada okupila je najveće izvođače današnjice, a posebno oduševljenje donosi činjenica da su među dobitnicima Grammy priznanja ove godine većinski žene.

Pored novih hitova i vrednih albuma, modna perspektiva jedna je od najviralnijih na mrežama, a među najbolje obučenim zvezdama ovog puta izdvajaju se i ikone Meryl Streep, Celine Dion i Oprah Winfrey, sve tri u izdanjima modne kuće Valentino.

Oprah Winfrey heading  to  the 66th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 4, 2024  Mike Rosenthal.jpg
Valentino, Mike Rosenthal 

Da nikada nije kasno za chic šljokice i perje pokazala je Meryl Streep u custom belom odelu, koje je specijalno za nju dizajnirao kreativni direktor Pierpaolo Piccioli. 

Meryl Streep and Mark Ronson present the Record Of The Year award on stage during the 66th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 4, 2024 ph Getty.jpg
Valentino, VALERIE MACON/AFP 

Oprah Winfrey nosila je vintage outfit iz kolekcije visoke mode za 2004-05. godinu, a Celine Dion look koji smo mogli da vidimo na modnoj pisti haute couture kolekcije Le Salon za proleće/leto 2024. Pevačicino pojavljivanje je posebno oduševilo publiku, budući da se 2022. godine povukla iz javnosti nakon vesti da pati od stiff person sindroma.

"Kada kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to govorim iz srca", rekla je tokom snažnog aplauza.

Celine Dion attends the 66th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 04, 2024 in Los Angeles ph GettyImages.jpg
Kevin Mazur/Getty Images North America 

 A ko je bio vaš modni favorit?

Izvor: ELLE/T.Đ.