Važno saopštenje za javnost:Jennifer Lopez upravo je zamenila svoje prepoznatljive glamurozne talase za kratku, bob frizuru!

Predstavivši novi izgled na haute couture reviji brenda Schiaparelli za proleće/leto 2024. u Parizu, latino diva je trendi frizuru uparila s teksturiranom belom bundom, crnim hulahopkama i parom avangardnih naočara za sunce.

profimedia-0839362207.jpg
Ivanka Voisin / Starface / Profimedia 

Iako smo navikli da na crvenom tepihu vrlo često eksperimentiše s modnim kombinacijama, J Lo je retko videti da to čini i sa svojim beauty izgledom, posebno ne frizurom koja je decenijama ista. Sada se ošišala na kratko i predstavila bob koji doseže malo ispod jagodičnih kostiju, s dva pramena koja padaju oko njenog lica i blago uvijenim krajevima. Takođe, frizura je u wet stilu.

profimedia-0839369662.jpg
Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Minimalistička i chic, bob frizura ne izlazi iz mode već sezonama unazad, a sve sa novim, stylish verzijama kao što su old money, skupi, barokni, mikro, i mnogi drugi. Žene ga obožavaju jer se lako prilagođava obliku lica i stilizuje na različite načine - a u svakoj varijanti podiže izgled i outfit na sasvim novi nivo.

Ukoliko razmišljate o bob frizuri za zimu 2024. donosimo još inspiracije!