Sofia Richie Grainge sa radošću je objavila some serious big news na početku 2024. godine. Naime, manekenka očekuje svoje prvo dete, sa suprugom Elliotom Graingeom. Ova dvadesetpetogodišnja IT devojka podelila je radosnu vest sa svetom na potpuno fashionable način - specijalnim modnim fotografisanjem za magazin Vogue.

U nizu crno-belih fotografija, buduća mama pozira u autentičnim odevnim kombinacijama: beloj košulji sa ležernim otkopčanim dugmadima na stomaku i donjem vešu; dugoj crnoj haljini bez leđa... Potpuno u skladu sa devojkom praktično započela quiet luxury eru u svetu mode. 

Sofia je otkrila da čeka devojčicu, a da je termin porođaja predviđen za kraj maja ili početak juna: "Brzo raste, pa je [termin porođaja] neizvestan", izjavila je. "Moj životni san jeste da imam ćerku, a i Elliot se stvarno raduje devojčici. On je veoma osećajan."

Ćerka slavnog američkog pevača, kompozitora i tekstopisca Lionela Richiea namerava da čuva privatnost svoje ćerke i da je ne eksponira na društvenim mrežama. "Želim da budem zaštitnički nastrojena, ali ne previše. Tražim ravnotežu", rekla je. "Želim da moje dete bude - dete, ne planiram da je izlažem prisustvom na Instagramu. Ne želim takav pristup roditeljstvu jer želim da moje dete ima opciju da radi šta želi sa svojim životom. Ako želi da bude privatna osoba, želim da ona sama može da donese tu odluku, a ako želi da bude javna ličnost, ponovo, tu odluku može doneti sama."

Što se tiče odluke da čuva vesti o trudnoću u tajnosti koliko god je to bilo moguće, Sofia Richie je objasnila: "Nisam prestala s objavljivanjem fotografija jer sam želela da napravim veliki pompezni trenutak. Osećala sam se anksiozno dok nisam prošla kroz prvi trimestar. Sada osećam da sam prebrodila glavne prepreke i da sam spremna da objavim vesti."

Izvor: elle.com/N.K.