Najpopularnija rijaliti zvezda današnjice, Kim Kardashian, odavno je prevazišla datu titulu, a od kada je ušla u svet biznisa, čini se da je ništa ne može zaustaviti. Ona nastavlja da beleži uspehe sa modnim brendom Skims, a nedavno je oduševila svet kampanjom sa pevačicom Lanom Del Rey za Dan zaljubljenih.

Kada je reč o glumi, Kim se oprobala i u nekoliko uloga na malom ekranu, a poslednji put je to bilo u "Američkoj horor priči", gde je tumačila PR stručnjakinju. Ovog puta, prema pisanjima svetskih medija, Kim je napravila još jedan korak više. Naime, ona će biti izvršna producentkinja, ali i glumica u predstojećem dokumentarnom serijalu o Elizabeth Taylor, legendarnoj glumici. 

Po narudžbi BBC-a, dokumentarni film iz tri dela, radnog naslova „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar“, stiže od Oskarom nagrađene producentske kuće Passion Pictures. Serija će dati novu perspektivu zahvaljujući "onima koji su je najbolje poznavali, uključujući članove porodice Elizabeth Taylor, njene prijatelje i kolege“, navodi se u najavi. Biće prikazan čitav karijerni put Elizabeth Taylor: od dečje zvezde do „najviše plaćene glumice na svetu“ i pružiće novi ugao njene priče kroz „nikad ranije preslušane audio kasete, intervjue i neobjavljene TV snimke“.

Kim Kardashian će biti deo dokumentarca budući da je ona bila osoba koja je vodila poslednji intervju koji je Taylorova dala pre smrti. „Ona je dokaz da možete nastaviti da se razvijate i menjate, kao i da imate različita poglavlja u svom životu. Ona je tim istim šablonom utrla put svima nama koji smo došli posle nje", rekla je Kim.


Pored Kim Kardashian, intervjui će uključiti i njenu prijateljicu Dame Joan Collins, koja se slavno takmičila za ulogu Kleopatre, Margaret O'Brien, koja je išla u školu sa njom, blisku prijateljicu Carole Baier Sager...

Elizabeth Taylor se pojavila u svom prvom filmu, u dobi od 9 godina. Tokom svoje višedecenijske karijere, pet puta je bila nominovana za Oskara u kategoriji za najbolju glumicu i dva puta je osvojila ovo priznanje. Serija će fokusirati i na Elizabethinu neverovatnu glumačku veštinu i tehniku. Pored toga, ona je bila ta koja je promenila odnos između filmske zvezde i publike i redefinisala pojam slave, nakon čega je postala i poslovna žena i aktivistkinja.