Julia Roberts prisustvovala je reviji francuskog brenda JacquemusLes Sculptures, u mestu Saint-Paul-de-Vence, na francuskoj rivijeri i tom prilikom nas potpuno očarala svojom pojavom, u svakom smislu.

Pored neosporne harizme koju holivudska zvezda poseduje te jedinstvenog osmeha kojim je osvojila svetsku publiku, modni izbor glumice ovog puta išao je u minimalističkom smeru, elegantnom stilu koji i sami često biramo. Naime, Julia je ponela statement crni kaput sa upadljivim džepovima i istaknutim naramenicama koji je dopunila popularnim slingback modelom cipela, te mini torbom brenda Le Petit Calino

Julie Roberts ima novu frizuru sa šiškama
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

Beauty izgled glumice takođe zaslužuje sve pohvale: suptilan make-up s crnim ajlajnerom i dodirom rumenila, učinio je da u prvom planu bude i Julijina bespekorna frizura zbog koje i same ponovo pomišljamo na chic šiške kao detalj koji bismo želeli da isprobamo. 

Iako je ostatak njene kestenjaste kose bio oblikovan u uobičajene talase, Julia Roberts je pokazala moć čak i najmanje promene u izgledu. Iako je samo suptilna varijacija u odnosu na frizuru sa šiškama koju je nedavno nosila, efekat dodatne punoće bio je primetan, ističući savršeno njene oči i jagodice, te dobro poznati široki osmeh.

Julie Roberts ima novu frizuru sa šiškama
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

Izvor: ELLE/ N.K.