Julia Roberts potvrdila je da je proleće najbolje vreme za dugoiščekivanu promenu izgleda. Na Watches and Wonders događaju u Ženevi, glumica je pokazala svoju novu trendy frizuru sa šiškama, koju hair stručnjaci posebno preporučuju ženama 50+ godina za moderan i mladolik izgled.

Pored toga, nosila je blage talase u stilu Francuskinja, a chic izgled uskladila sa belim odelom, te je čitav outfit asocirao na rokenrol modu 70-ih godina.

profimedia-0765437903.jpg
Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia 

Julia je ovom prilikom ispoštovala najvažniji savet frizera za šiške - da one ne izgledaju previše stilizovano i savršeno, ali se osvrnula i na još jedan trend sezone - a to je bakarna braon boja kose.

''Šiške čine da oči izgledaju krupnije, usne punije, a jagodice izraženije, zbog čega su popularne u svakoj životnoj dobi, ali naročito nakon 50. godine. Nećete morati da se opterećujete borama na čelu - jer će biti prekrivene, a sve ostale efekte postići ćete u zavisnosti od oblika za koji se odlučite'' kažu beauty stručnjaci.

Oblik koji predlažu profesionalni frizeri i kreatori ''French fringe'' frizure koja je najpopularnija među Francuskinjama, jeste onaj u kome su šiške kraće u svom centru, a duže sa strane (oblik lepeze). Ako vam zvuči poznato, gledali ste ''Emily in Paris''!

Bottleneck šiške su najpopularnija frizura u 2022. godini.
Profimedia