Pronalaženje boje kose koja nam najbolje pristaje je izazov za sve uzraste. Svako od nas želi frizuru koja nam vraća samopouzdanje i čini da izgledamo atraktivnije i lepše. U nastavku otkrijte koje su to 4 najbolje boje za kosu za žene 50+ jer čine da izgledate mlađe, ali i da imate dugotrajno blistavu kosu.

Zlato sa voćnim notama

Kako starimo, naša koža i kosa gube prirodni sjaj. Ima li boljeg načina da ga vratite od zlatnih i voćnih nota? Zlato daje vašem licu mladalački sjaj, dok vam nekoliko tonova jagode daje živahan izgled. Idealan izbor za plavuše i crvenokose!

Auburn 

Bogata kestenjasta nijansa ulepšava i brinete i crvenokose, te čini da koža izgleda mlađe i blistavije zahvaljujući toplom tonu koji reflektuje svetlost na lice. Garantuje vatreni look, bez obzira na to da li ste se odlučili za suptilnije ili intenzivnije tonove.

Karamel

Da li ste višegodišnja brineta? Osvežite svoju kosu karamel pramenovima! Topao ton čini da vaše lice izgleda mekše. I lako se održava, posebno ako farbate samo krajeve da biste naglasili crte lica.

Meka crna

Da li se obično odlučujete za jaku crnu koja prekriva sede? Izaberite mekšu varijantu. Često izgleda zdravije i sjajnije, čineći frizuru modernijom.