U današnje vreme, savremene žene se suočavaju sa brojnim izazovima. Uz brojne svakodnevne obaveze, neophodno je voditi računa o svom zdravlju, ali i nezi tela i kose jer je to ono što direktno utiče na unutrašnje osećanje. Poznato je da je izgled kose može uticati na povećanje samopouzdanja i celokupni prijatniji osećaj. Imati negovanu i sjajnu kosu podrazumeva slanje poruke svetu da ste spremni za sve izazove. Međutim, perut može biti uticati na taj osećaj, zbog svih neprijatnosti koje nosi sa sobom.

Istraživanja pokazuju da se 1,3 miliona žena u regionu bori protiv peruti, a ipak samo 17% njih koristi proizvode za kosu protiv peruti .

Zato Kérastase predstavlja svoju novu negu protiv peruti za uravnoteženu obnovu ćelija koja zadovoljava sve potrebe, pružajući inovativnu formulu i luksuznu rutinu koja pruža dugotrajno rešenje u borbi protiv peruti. Kreirana na postulatima nauke o bio-afinitetima uz korišćenje najboljih aktivnih sastojaka za negu kože jedinstvenih za Kérastase, ne samo da trenutno utiče na uklanjanje peruti, već i pruža dugotrajnu efikasnost u borbi protiv peruti. Inovativna formula, luksuzna nega, kao i citrusni miris Symbiose rutine pravi su saveznici za novi nivo samopouzdanja svake savremene žene.

Osnova je u nauci

Nova Kérastase Symbyose linija sa dugotrajnom efikasnošću u kombinaciji sa inovativnim formulama eliminiše perut i hidrira kosu. Dejstvo koje se postiže korišćenjem proizvoda iz ove linije traje do 7 nedelja, pružajući 97% više hidratacije i dva puta više sjaja, dok uklanja perut već pri prvom korišćenju. Zasnovana na nauci bio-afiniteta, svaki proizvod iz ove linije sadrži salicilnu kiselinu - koja odmah uklanja vidljive mrtve ćelije peruti, bifidus prebiotik – koji pruža hidrataciju i sprečava ponovnu pojavu peruti, te pirokton olamin – koji reguliše ravnotežu mikroorganizama sa skalpa, što obezbeđuje dugotrajni efekat skalpa bez peruti.

Kerastase Symbiose 3 (1).jpg
Kerastase 

Kérastase Symbiose rutina

Sinonim za sve proizvode brenda Kérastase su inovativna formula i luksuzna nega. Ona se ogleda kako u jedinstvenom ritualu koji pružaju frizeri u licenciranim Kérastase salonima, tako i u personalizovanom pristupu prema svačijim potrebama. Kao i svaka dosadašnja linija ovog brenda, i SYMBIOSE linija sadrži proizvode koji su namenjeni različitim tipovima kose i skalpa, pa tako u okviru rutine koju čini 4 koraka predstavlja 6 proizvoda za svakodnevnu negu protiv peruti – bilo da je vasa vlas tanka ili deblja a skalp mastan ili suv.

Ritual započnite MIKRO-PILING CELLULAIRE pilingom koji automatski uklanja nataložene mrtve ćelije peruti sa skalpa i intenzivno ga pročišćava. Za drugi korak u okviru rutine predstavljene su dve kupke: KUPKA PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE pročišćavajuća kupka za mastan skalp i HIDRIRAJUĆA KUPKA ANTI-PELLICULAIRE namenjena suvom i iziritiranom skalpu. Svojom sofisticiranom formulom, ove kupke intenzivno čiste skalp i uklanjaju perut, pružajući do 7 nedelja efikasnog dejstva protiv peruti. Treći korak rutine je nega, pa tako intenzivna revitalizujuća maska REVITALISANT ESSENTIEL posebno je dizajnirana za oštećenu kosu kojoj vraća hidriranost, mekoću i sjaj dok doprinosi eliminaciji nečistoća peruti, a NEGA APAISANT ESSENTIEL posebno je dizajnirana za oštećenu vlas sa skalpom koji je sklon perutanju, dajući kosi intenzivnu hidrataciju čineći je sjajnijom i jačom. Kao poslednji korak u rutini, NOĆNI SERUM ANTI-PELLICULAIRE INTENSIF reguliše brzinu obnavljanja ćelija preko noći tokom 8 sati neprekidnog delovanja protiv peruti.

Symbiose rutina pruža osećaj poznate Kérastase luksuzne nege, dok dugotrajno deluje na perut čineći vašu kosu hidriranom i sjajnom.