Rihanna ima samo jedan odgovor na pitanje kako je postala milijarderka

U slučaju da još uvek niste čuli, RiRi sada zvanično nosi titulu najbogatije muzičarke na svetu.

Profimedia

Rihanna se zvanično našla na Forbes listi milijardera, čime je postala najbogatija muzičarka na svetu i druga najbogatija osoba iz sveta zabave, odmah iza Oprah Winfrey.

U to ime, RiRi je ponosno prošetala Njujorkom i na pitanje novinara kako je biti milijarderka koja je sama sebe napravila, ona je nonšalantno odgovorila osmehujući se: God is good (Bog je dobar).

Forbes je otkrio da je procenjena neto vrednost Rihanne oko 1,7 milijardi američkih dolara, pri čemu je većinu svog bogatstva stekla preko veoma uspešnog i traženog brenda Fenti Beauty, koji je lansirala 2017.

Forbes je takođe izvestio da Fenty Beauty vredi najmanje 2,8 milijardi američkih dolara, a to sa Rihanninih 50% vlasništva u kompaniji Fenti čini čak 1,4 milijarde USD njenog bogatstva. Ostatak potiče od zarade u muzičkoj i zabavnoj industriji, kao i od udela u kompaniji za donji veš Savage x Fenti koja vredi približno 270 miliona USD.

Od danas možete i da mirišete kao RiRi jer je u okviru svoje Fenti Beauty linije ekskluzivno izbacila i parfem koji oslikava njenu ličnost.

''Taj osećaj - sirov, tvrd, loš. Samouverena - bez izvinjenja. Ja sam ono što jesam. I volim to. Živim u ovom prostoru i osećam se baš ovako'' stoji u njenom potpisu.