KATE MIDDLETON PONOVO U JAVNOSTI: Princeza se pojavila u elegantnom i svedenom outfitu nakon dva meseca pauze

Kate Middleton vratila se na posao nakon tajanstvene dvomesečne pauze. Evo kako je izgledala!

Profimedia

Mnogi su se tokom prethodna dva meseca pitali gde je Kate Middleton, ali kako to obično u kraljevskoj porodici biva, na to pitanje niko nije dao odgovor, već se princeza pre 2 dana pojavila kao da se ništa nije dogodilo. Naime, prošlo je tačno 66 dana otkako je poslednji put bila u javnosti, ali i na internetu, što se gotovo nikada nije dogodilo, te su različite glasine i spekulacije već zaživele u medijima.  

Sada se Kate sastala sa vojnicima koji su radili na misiji evakuacije iz Avganistana. Posetila je bazu RAF Brize Norton gde je pogledala avione vazušnih snaga i razgovarala sa civiljnim i vojnim osobljem. Prvi put se pojavila u javnosti od neobjašnjive pauze ranije ove nedelje, sastavši se sa vojnim osobljem koje je radilo na misiji evakuacije iz Avganistana.

Kejt je posetila bazu RAF Brize Norton i pogledala avione vazdušnih snaga, razgovarajući sa civilnim i vojnim osobljem RAF-a.

Profimedia Pogledajte kako je izgledala

Za ovu priliku Vojvotkinja od Kembridža je odabrala elegantan bež blejzer uparen sa torbicom, belu bluzu i teget pantalone. Kosa je bila ravno isfenirana, a šminka svedena, iako se nazirao taman ten, zbog čega se nadamo da je razlog za princezino odsustvo bilo dugo putovanje, a da nije u pitanju još jedan debakl u kraljevskoj porodici.