KIM KARDASHIAN U BUNDI OD 23 000 DOLARA: Reality zvezda u Balenciaga outfitu očarala Njujork

Čuveni brend poznat po avangardnim komadima i modnim iskoracima polako postaje zaštitni znak Kim Kardashian, koja je ovih dana na Menhetnu, gde doživaljava sasvim novu dimenziju popularnosti.

Profimedia

Rijaliti zvezda? Da! Poslovna žena? Da! Model? Da? Beauty guru? Da! Dizajnerka donjeg veša? Da! Sve su to zanimanja Kim Kardashian, koju ćemo ubuduće gledari i kao ― komičarku.

Da, dobro ste čuli - zvezda najgledanijeg rijalitija na planeti priprema se ovih dana za svoje pojavljivanje u kultnoj američkoj emisiji Saturday Night Live. Od nje se očekuje da spremi duhoviti monolog, da se pojavi u većem broju skečeva, te zabavi celu Ameriku. Ipak, sve to zahteva temeljne pripreme, pa Kim već neko vreme boravi u Njujorku, gde radi na svom performansu. U tome joj, kako su pisali mediji pomaže uskoro bivši suprug Kanye West, kao i producentkinja ovog šoua Lindsay Shookus (koje se možda sećate po njenoj kratkoj vezi s Benom Affleckom).

Juče je pred odlazak na večeru s producentima uhvaćena u jednom od svojih najupečatljivijih outfita otkad je znamo. U pitanju je ekstravagantna Balenciaga bunda čije cena iznosi čak 23 000 dolara. 

Reč je o masivnom komadu koji je prekriven šljokicama, sive je boje i ima crnu postavu, pa ga je Kim ukombinovala sa crnom odećom. Tu je top na preklop inspirisan japanskom kulturom, kao i helanke-čizme, ali i futurističke naočare za sunce (da, za izlazak na večeru), viseće minđuše ― sve s potpisom pomenutog brenda!

Kim je, inače, nedavno priznala da oseća da je pod pritiskom zbog svog predstojećeg pojavljivanja u ovoj emisiji, budući da su neke poznate ličnosti, na čelu s glumicom Debrom Messsing javno postavile pitanje zašto je Kim uopšte pozvana u SNL.

Šta god da je poenta pozivanja Kim i kakav god šou koji će ona prirediti bio, jedno je sigurno: ova bunda najavljuje da će se o tome kako će izgledati u svom komičarskom debiju i pričati i pisati.

U galeriji pogledajte famozni outfit.

Profimedia Balenciaga outfit

 Izvor: glossy.espreso.co.rs