SMELO I UPADLJIVO: Victoria Beckham pokazala kako se nosi colour-blocking trend sa stilom!

Mnogi se ne bi usudili da ponesu ovakvu modnu kombinaciju, ali Victoria Beckham ume da iznese sve.

Profimedia

Ako pratite stil Victorie Beckham prethodnih godina, verovatno ste pomislili da boje nisu deo njenog svedenog, minimalističkog garderobera. I... pogrešili ste.

Samo par dana nakon što je u glamuroznom izdanju promovisala svoju novu beauty liniju, bivša Spice Girl se pojavila na snimanju emisije u Njujorku, u modnom izdanju koje vraća ekstremni colour-blocking trend na velika vrata. I on je sve samo nije suptilan.

U pitanju je smela kombinacija jarkih boja: crvene, žute i zelene koju nismo videli još od 2010. godine kada su je na modne piste doneli Raf Simons, Prada i Gucci. Čak i sama Victoria je eksperimentisala qovim trendom u svojim kolekcijama za jesen/zimu i proleće/leto 2012. godine, ali sa nešto prigušenijim tonovima.

Izašao je iz mode nakon nekoliko sezona, međutim sada se polako vraća što dokazuju i nove kolekcije Louis Vuittona, Valentina i Bottega Venete, a čini se da ga sledi i Beckhamova.

Outfit je sačinjen od crvenog topa i žutih pantalona sa njenim potpisom, a upotpunila ga je prepoznatljivim jarkozelenim modelom Bottega Veneta torbe koji je ujedno i modernizovao ovaj, na prvi pogled, 2010. izgled.

Jeste li spremni za povratak boja? U galeriji pogledajte kako izgleda.

Profimedia Pogledajte kako izgleda.