BRITNEY SPEARS PIŠE AUTOBIOGRAFIJU ZA 15 MILIONA DOLARA: Saznajte sve o knjizi koja će nesumnjivo biti bestseller

Britney je spremna da ispriča svoju stranu priče, za šta je potpisala jedan od najskupljih ugovora ikada.

Profimedia

Britney Spears priprema se da podeli svoju priču sa svetom. Nakon što je pokret #FreeBritney skrenuo pažnju na starateljstvo pod kojim je živela godinama, te se cela priča našla u fokusu javnosti širom sveta, snimljen je niz dokumentaraca na temu Britneyine situacije, a tokom celog tog vremena bila je glasna njena tišina.

Britney nije učestvovala ni u jednom od dokumentarnih filmova snimljenih o njoj, a sve do obraćanja u kojem traži svoj život nazad, na društvenim mrežama sve je komentarisala samo kriptičnim porukama.

U međuvremenu je i njena mlađa sestra Jamie Lynn Spears objavila svoje memoare ''Things I Should Have Said'', na što se Britney osvrnula u nekoliko objava na društvenim mrežama, nazivajući sestru lažljivicom koja zarađuje na njoj.

Profimedia 

Nakon svega što su drugi rekli o njoj i o situaciji u koju je stavljena, gde su joj bila oduzeta prava odlučivanja o svom životu i raspolaganja vlastitim novcem, dok je istovremeno bila prisiljavana na rad, Britney je odlučila vratiti svoj glas i objaviti memoare.

Za objavu svoje priče o usponu u svetu showbusinessa, odnosu s porodicom i životu pod starateljstvom i potpisala je ugovor s izdavačkom kućom Simon&Schuster za čak 15 miliona dolara, što ga čini jednim od najskupljih ugovora za memoare u istoriji (Barack i Michelle Obama drže taj rekord, čiji ugovor navodno prelazi 60 miliona dolara), javlja Page Six.

Detalji o datumu objave i samoj knjizi zasad nisu poznati, ali ne sumnjamo da nas očekuje bestseller.