BELLA HADID NAJAVILA POVRATAK IZBLAJHANIH OBRVA: Bile su hit 90-ih, a sada su vladaju modnom pistom

Bella Hadid trenutno nosi izblajhane obrve, a ovaj trend bio je posebno popularan devedesetih.

Profimedia

Devedesete su se, bez sumnje, vratile na velika vrata, kako kada je u pitanju moda, tako i kada se radi o beauty trendovima.

Svetske trendeseterke već su i na ulicama prošetale neke od popularnih stilova, te je tako nakon Zoe Kravitz koja je vratila prednje kikice, a sada je Bella Hadid "prošetala" izblajhane obrve.

Iako na Instagramu još uvek prednjači bushy eyebrows stil, tanke, svetle obrve dobijaju na popularnosti iz dana u dan - a niko to ne zna bolje od najlepš žene sveta.

Na novim Bellinim fotografijama njene obrve gotovo su nevidljive, a iako ovaj trend možda nije svačiji "cup of tea", nesumnjivo je da ga je slavna manekenka iznela na fantastičan način.

Profimedia 

Zapravo, iako je za mnoge ovo potpuno nov momenat, u modnoj industriji ovaj koncept lepote nije nepoznat. Zapravo, došao je do izražaja 1990-ih, ali je zapažen i u rutini ulepšavanja još u elizabetanskoj eri.

Čak i 90-ih, kada su manekenke poput Linde Evangeliste izbeljivale obrve, ovaj beauty momenat važio je za izrazito avangardan.

pritnscreen/instagram 

Koliko se beauty trendovi brzo menjaju, pokazuje upravo ovaj zaokret od debelih, precrtanih Instagram obrva do izgleda bez ikakvog naglašavanja. Svetske zvezde poput Madonne, Kim Kardashian, Lizzo, Katty Pery i Alexe Demie nosile su izblajhane obrve još prošle godine.

Ovaj beauty trend zaživeo je na najnovijoj Versace reviji krajem februara, a pored Belle, ponela ga je i njena rođena sestra Gigi. Naravno, upotpunjenim batman look-om.

Profimedia 

Ovaj trend definitivno nije za svakoga te, kako kažu brojni veliki stilisti, uglavnom se za ovako nešto odlučuju dame koje su sigurne i sebe i zrače samopouzdanjem. Koliko je jak uticaj Belle Hadid ostaje nam da vidimo u narednim mesecima, ukoliko se još neko usudi da ponese popularne blajhane obrve, a u galeriji ispod pogledajte kako su to uradile poznate dame sa svetske scene.

pritnscreen/instagram Pogledajte koje sve svetske zvezde nose izblajhane obrve.