Sviđalo vam se to ili ne, ove godine su mnogobrojne zvezde pokušale da vrate trend tankih obrva. Svi, od Rihanna i Hailey Bieber do FKA Twigsa, isprobali su look tankih obrva, ali niko se nije više istakao od Belle Hadid, čija poslednja objava na Instagramu sugeriše da se prepustila trendu obrva iz 90-ih.

Tanke obrve su prisutne već neko vreme, a inspiracija mnogima su uticajne žene iz prošlosti, kao što je Marlene Dietrich, iz zlatne ere Holivuda, čiji se izgled danas sve više populariše kroz oblik i debljinu obrva.

Kao inspiracija služe i supermodeli iz 90-ih poput Linde Evangeliste, Naomi Campbell i Kate Moss koje su u svoje vreme nosile gorući trend, a kao njihova savršena naslednica - Bella Hadid je preuzela izgled koji krase tanke obrve.

Dok su čupave i guste obrve još uvek u modi na Instagramu, tanke obrve polako dobijaju na popularnosti nakon mnogo godina zanemarivanja – i niko nije dosledniji trendseter od Belle Hadid. Pošto je generacija Z opsednuta svim stvarima iz 90-ih i 2000-ih, filmom, muzikom i modom, to možda i nije iznenađenje.

Instagram, Foto: Profimedia Bella Hadid vraća trend tahnik obrva u svet beauty industrije.

Ipak, neki su i dalje skeptični povodom povratka ovog trenda, obzirom da je bilo potrebno dosta vremena da nakon sezone prečupanih obrva iz 90-ih pustiti svoje prirodne dlačice.

U komentarima nam napišite da li ćete posle mnogo godina uzeti pincetu i isprobati najnoviji trend.