Ako su naše oči zaista prozor u našu dušu, logično je da želimo da izgledaju najbolje što mogu.

Duge, raskošne i precizno definisane trepavice siguran su način da istaknete svoje oči, ali i svoj pokažete stav i karakter. Evo kako da vaš pogled uvek bude moćan i samouveren, zahvaljujući pravoj šminki za oči.

S obzirom na to da uvek idemo u korak sa najnovijim trendovima i dajemo najbolje preporuke, testirali smo maskaru koja ‘’leti’’ sa polica otkako se pojavila, i sve to zahvaljujući svojim izuzetnim rezultatima koji su na društvenim mrežama postali viralni.

Maybelline maskara
Maybelline 

U pitanju je Maybelline Sky High maskara zbog koje uokvirene, naglašene i maksimizirane trepavice više nisu nedostižan san. Bez profesionalnog šminkera i posebne veštine, postići ćete neverovatno duge trepavice, punog volumena.

*Ilustracija očekivanog rezultata dobijenog nakon nanošenja Sky High maskare, u normalnim uslovima. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Maybelline maskara
Maybelline 

Takođe, ova maskara ispunjava očekivanja esteta jer je njeno rose gold pakovanje elegantno i sofisticirano baš kao i žena kojoj je namenjena. Zato će, pored svoje funkcionalnosti, biti vaš neizostavan aksesoar za svaku priliku.

Upotpunite look sa Express Brow Satin 2 u 1 olovka za prirodno popunjene obrve za kojima čeznemo.

Maybelline olovka
Maybelline 

U nastavku pročitajte 3 razloga zbog kojih morate da posedujete Sky High maskaru:

1. Beskrajna dužina

Bez obzira na to da li imate blede, kratke ili retke trepavice – ova maskara će ih oživeti i učiniti da se osećate moćno i zavodljivo. Takođe, pogodna je za osetljive oči i vrlo lako se uklanja proizvodom za uklanjanje šminke.

Maybelline maskara
Maybelline 

 2. Senzancionalan volumen

Pored izduživanja, očekujte i senzacionalan volumen zbog kojeg vam neće biti potreban uvijač za trepavice, baš kao ni nadogradnja. Formula je upotpunjena ekstraktom bambusa koji pruža intenzivan volumen bez otežavanja trepavica. Čak iako nanesete 2-3 sloja, trepavice će izgledati uredno i raskošno, bez grudvica.

Maybelline maskara
Maybelline 

 3. Savitljiva četkica

Specijalna savitljiva četkica Flex tower omogućava vam da doprete do svake trepavice pojedinačno, od korena do vrhova, i iz svih uglova. Šta više možete poželeti?

Maybelline maskara
Maybelline