KHLOE KARDASHIAN ČEKA DRUGO DETE SA TRISTANOM THOMPSONOM: Bebu će dobiti uz pomoć surogat majke

Khloe Kardashian objavila je da čeka drugo dete sa bivšim partnerom Tristanom, a u emotivnom obraćanju imala je posebnu molbu za sve.

Profimedia

Khloe Kardashian postaće mama po drugi put i to sa bivšim partnerom Tristanom Thompsonom. Nekadašnji par već ima 4-godišnju ćerkicu Thrue, a brata ili sestru trebalo bi da dobije uskoro, s obzirom je PR služba Khloe otkrila da je beba začeta u novembu.

"Možemo da potvrdimo da će True dobiti brata ili sestru, a začet/a je u novembru", potvrdio je njihov PR magazinu People. "Dete će na svet doneti surogat majka", dodali su i istakli da je lepa Kardashian imala posebnu molbu za sve.

"Kloi je veoma zahvalna za predivnu surogat majku i neverovatan blagoslov. Voleli bismo vas zamoliti za dobrotu i privatnost tako da se Kloi može usredsrediti na porodicu", istakli su na kraju.

Profimedia 

Takođe, kako mnogi ne bi pomislili da je došlo do pomirenja nekadašnjeg para, njihov PR je izjavio da njih dvoje nisu ponovo zajedno kao i da nisu razgovarali od decembra osim o roditeljskim temama.

Podsetimo, Khloe i Tristan raskinuli su u januaru ove godine nakon što se saznalo da je NBA košarkaš dobio dete sa drugom ženom. Par je bio u stalnoj vezi od 2016. godine, a 2018. su dobili ćerku True. Thompson je takođe otac sina Princa (5) sa bivšom devojkom Jordan Craig.

Inače, Khloe se odlučila za surogat majku zbog problema sa začećem što je i otkrila u novim epizodama "Kardashians". Njoj su doktori predočili da bi u slučaju začeća imala trudnoću viskog rizika, kao i da su šanse da izgubi bebu preko 80 odsto, tako da je surogatstvo najbolja opcija.