DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit

Od kraljevskog venčanja Kate Middleton i princa Williama prošlo je više od 11 godina, a zanimljivo je da se malo toga zna o drugoj venčanici vojvotkinje od Kembridža.

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Milioni ljudi širom sveta gledali su kraljevsko venčanje Kate Middleton i princa Williama 29. aprila 2011. godine. O tom se događaju, ali i o modnom odabiru vojvotkinje od Kembridža priča i danas.

Tada je zabljesnula u venčanici dugih čipkastih rukava s potpisom Sare Burton, kreativne direktorke modne kuće Alexander McQueen. Međutim, manje je poznato da se tek udata vojvotkinja na proslavi presvukla u drugu venčanicu.

Poslednjih dana TikTok bruji upravo o toj retko viđenoj haljini koju potpisuje ista dizajnerica. Mlada ju je nosila tokom prijema koji je kraljica Elizabeta organizovala u Bakingemskoj palati za 650 ljudi.

This browser does not support the video element.

DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit  TikTok/allacortedi

Kate se pojavila u svilenoj beloj haljini A kroja, srcolikog izreza, s pojasom ukrašenim kristalima, dok je preko nje prebacila jedan neočekivani komad - beli fluffy kardigan.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia