Love is in the air!

Kada je Simon Porte Jacquemus predstavio svoju wedding kolekciju za jesen 2022, pod nazivom Le Papier, znali smo da ima na umu venčanje. Samo nešto više od godinu dana nakon što je objavio svoju veridbu sa dugogodišnjim partnerom Marcom Maestrijem, par je održao ceremoniju u Šarlvalu, u gradskoj većnici Buš du Ron, za najuži krug porodice i prijatelja.

Gošće, među kojima su bile i Tina Kunakey, Dua Lipa i Jeanne Damas, stigle su u elegantnim, svetlim i prozračnim kreacijama, od kojih je većina bila iz pomenute Jacquemus kolekcije za jesen 2022. 

Simon Jacqemus je ušetao ruku pod ruku sa svojom bakom Liline, dok je Marco stigao u krem kabrioletu MG ​​iz 1950-ih sa svojom majkom Catherine, a iako su fanovi pratili dešavanje putem društvenih mreža, većina detalja sa ove intimne ceremonije i dalje je neotkrivena.

U galeriji pogledajte ekskluzivne fotografije sa venčanja.

Agence / Bestimage / Profimedia Pogledajte ekskluzivne fotografije sa venčanja.

Iako je netradicionalno da svi gosti nose belo na venčanju, mi ostavljamo iza sebe arhaične i tradicionalne trope o tome šta venčanja „treba da budu“ i prihvatamo, svim srcem, parove koji rade upravo ono što žele kako bi njihova proslava ljubavi bila lična i posebna. A i da li venčanje može biti bajkovitije od toga da svi gosti nose Jacquemus?