Brad Pitt je definitivno odlučio da svoj veliki comeback učini nezaboravnim.

Podsetimo se, nakon što je izjavio da ulazi u ''poslednji semestar svoje karijere'', u javnost se vratio sa neobičnim filmovima, novim hobijima i vrlo upečatljivim stilom. I, ma kakve komentare izazvao, čini se da se 58-godišnji Brad sjajno zabavlja.

Tokom protekla dva meseca turneje filma Bullet Train, Brad nas je oduševljavao odvažnim outfitima: od lanene suknje, preko teksas kompleta, do pastelnih odela, hrabro rušeći stereotipe o muškom oblačenju. Ko kaže da muškarci moraju da nose samo statement odela i neutralne boje? I koliko još decenija/vekova će nam toksični maskulinitet određivati pogled na svet?

I dok žene hrabro nose odela i kravate, Brad se osmehuje u oversize suknjama i Barbie boji, slobodno prkoseći svim normama.

U galeriji pogledajte ceo outfit.

Young Ho / ddp USA / Profimedia Pogledajte impresivno modno izdanje omiljenog glumca.

Pink odelo sa izraženim detaljima u vidu veza i dugmadi, kreacija je njegovog omiljenog, novootkrivenog dizajnera Haansa Nicholasa Motta iz čijih modela u poslednje vreme ne izlazi. A kako bi čitavom outfitu dao casual notu, Brad je odelo kombinovao sa običnom belom majicom kratkih rukava i patikama, a sve za premijeru novog filma u Seulu.

Pink boja vlada 2022. godinom, još otkako ju je Valentino postavio na tron popularnosti za ovu jesen, a modni fanatici prigrlili su je s oduševljenjem, pokrenuvši čitav pokret pod nazivom Barbiecore, koji na TikToku broji 29,3 miliona tagova.