Sharon Stone jedna je od nas. Osim što se trudi da vodi život ''obične'' žene, neopterećena slavom i očekivanjima publike, glumica ovih dana uživa na odmoru, žaleći zbog kraja leta.

''Zašto uvek budem u dobroj formi tek kada je leto gotovo?'' napisala je Sharon ispod svoje Instagram fotografije izazvavši lavinu komentara fanova. U bikiniju i bez šminke, u sedmoj deceniji života, obožavana glumica demonstrirala je prirodnu lepotu koja odoleva vremenu.

Glumica koja čitav život nosi epitet ''fatalne'', a sve zahvaljujući ''Niskim strastima'', poslednjih godina je otvoreno pričala o starenju kao sastavnom delu života koji prihvata, a ne odbacuje, jer ne želi da poklekne pred zamkom ''večne mladosti'' i životnih vrednosti koje kao imperativ postavljaju savršenu (i nerealnu) lepotu.

S druge strane, ona ruši stereotipe o oblačenju i ponašanju žena nakon 50-e godine, i uživa u sopstvenoj slobodi izražavanja.

''Nikada nisam bila spremna da lažem o svojim godinama. Zašto bih, zaboga, želela da kažem ljudima da imam 35 godina, ako nemam... Vau! Ne plašim se starenja. Odavno sam prestala da se plašim života'' rekla je u jednom od svojih intervjua, dodajući da nakon moždanog udara živi život punim plućima.

 ''Ova ideja da je mladost jedina stvar koja je lepa ili privlačna jednostavno nije tačna. Ne želim da budem 'lepotica koja ne stari'. Želim da budem žena koja izgleda najbolje što može u svojim godinama.''