GLAZED DONUT MANIKIR HAILEY BIEBER UPRAVO JE DOBIO JESENJU VARIJANTU: Choco, glossy nijansu već nose sve fashion devojke

Braon nokti sa nenametljivim šljokicama, odnosno "glazed donut chocolate" manikir kako ga još zovu, glavni je trend jeseni.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Hailey Bieber ponovo je uspela da napravi haos na mrežama i to samo jednom, jednom fotografijom na kojoj se nalazi njen novi, jesenji manikir. Ovog puta popularnu milky nijansu zamenila je čokoladnom, te su metalik nokti sa šljokicama već postali pravi "must-have" za predstojeću sezonu. 

Na Instagramu i TikToku mogu se naći brojni tutorijali na koji način dobiti neobičnu čokoladnu nijansu, a za razliku od klasičnih glazed donut noktiju koji su bili broj 1 tokom leta i gde se kao baza koristila mlečna bela, kod choco varijante, osnova je tamniji nude lak ili pak svetlija braon nijansa. Takođe je preporuka da holo šljokice budu u nekoj toplijoj nijansi.

Instagram 

Od momenta kada je Hailey podelila video sa novim manikirom, it devojke su oduševljeno počele da kopiraju novu glazed donut varijantu koja preti da nadmaši i originalni trend.

This browser does not support the video element.

CHOCO GLAZED DONUT MANIKIR HEJLI BIBER ĆE OVE JESENI NOSITI SVE IT DEVOJKE  TikTok/haileybieber

Bilo kako bilo, čini se da će ove jeseni vladati čokoladni tonovi, a ukoliko želite da vašim nokti dobiju i malo sjaja, manikir slavne manekenke definitivno je fantastičan izbor.