IVANA VULETA - KRALJICA I NA ATLETSKOJ I NA MODNOJ STAZI: Inspirišite se elegantnim modnim stilom naše sportiskinje

Ovo su najbolja fashion izdanja proslavljene srpske atletičarke Ivane Vulete Španović koja nas svakim svojim sportskim uspehom sve više inspiriše na životnom planu.

Arpad Kurucz / AFP / Profimedia

Atletičarka Ivana Španović Vuleta, u nedelju je, čudesnim skokom u dalj osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti i potvrdila svoj status najbolje srpske atletičarke u istoriji. Ova uspešna, a skromna dama, godinama je dobar primer svima koji neguju prave sportske, ali i životne vrednosti, te je istinski uzor svim generacijama dokazujući da će se upornost, rad i vera u sebe - uvek isplatiti.

Ivana Vuleta na atletskoj stazi važi za devojku besprekorne uglađenosti i savršene fit figure, te se sportski magazini i portali često osvrću na beauty segment sportiskinje sa savršeno nameštenom punđom i čistim manikirom. Sportske dvorane i svetska takmičenja su mesta gde je, prirodno, najčešće viđamo, a u nešto ređim prilikama kada svedočimo delovima Ivaninog privatnog života, stičemo utisak da je naša trofejna sportiskinja vrlo modno osvešćena.

Naime, kraljica discipline skoka u dalj, neguje pročiščeni stil koji se u prilikama koje to zahtevaju odlikuje elegancijom, dok je u ležernim momentima možemo videti kao devojku koja nije ostala imuna na tzv. quiet luxury trend.

U Ivaninom garderoberu najzastupljenije su bela i bež boja, koje uspešno prilagođava ličnom senzibilitetu te dnevnim odevnim kombinacijama najčešće daje sportski pečat u vidu omiljenog para patika.

Kada su u pitanju svečanije prilike, Ivana se vrlo često okreće ka statement dvodelnim odelima i business lookovima. 

Dakle, Ivana Vuleta nesumnjivo je kraljica atletske staze, a sudeći po njenim modnim odabrima van sportskih terena, ništa manje uspeha ne postiže ni na modnom planu.

U svakom slučaju, naša redakcija joj još jednom čestita sjajni istorijski uspeh uz zahvalnost što smo svi mi, kao nacija, mogli da mu svedočimo.