KIM KARDASHIAN STIŽE U BEOGRAD? Najveća reality zvezda otvara "SKIMS" radnju u Srbiji

Preduzetnica Kim Kardashian posetiće Srbiju u 2024. godini.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema pisanju medija, svetska zvezda Kim Kardashian posetiće Srbiju sredinom juna, povodom dolaska njenog brenda SKIMS na naše tržište. 

Od njenih početaka kao reality TV zvezde, do rađanja globalnog fenomena i mnogobrojnih uspešnih poslovnih poduhvata, Kim Kardashian nastavlja da beleži uspehe, te u određenoj meri utiče i na današnju modnu industriju. Kroz saradnje sa renomiranim dizajnerima, lansiranje sopstvenih linija odeće i nebrojena prisustva na crvenim tepisima, Kim je osvojila srca mnogih fanova, dok je, dopadalo se to nama ili ne, istovremeno postavljala nove standarde i trendove.

Vlasnica Skims, KKW Fragrance, KKW Beauty & SKKN i mnogih drugih uspešnih brendova, izgradila je globalno carstvo koje obuhvata više industrija, od gejminga preko lepote do izdavaštva, zaradivši milijarde dolara prihoda (Forbes ju je proglasio milijarderkom 2021. godine) i preko 700 međunarodnih zaštitnih znakova.

Skims je osnovan 2018. godine, a reč je o modnom brendu loungeweara i shapeweara koji je postao jedan od najpopularnijih u toj kategoriji. Brend je stekao popularnost zbog svoje inkluzivne filozofije, te kampanja u kojoj se slavi raznolikost i prihvatanje.

Planirani dolazak uključuje i Kimino prisustvo na Evropskom prvenstvu, gde će podržati našu reprezentaciju protiv Engleske, a potom će se posvetiti otvaranju svoje prve prodavnice u Beogradu. Sa svojom decom i timom, kako je najavljeno, Kim planira i  posetu beogradskim znamenitostima.

Nakon kratkog boravka u Srbiji, Kim će nastaviti svoje modno putovanje u Pariz, gde će posetiti Nedelju visoke mode. 

Izvor: ELLE/N.K.