Od kada su se Kim Kardashian i Pete Davidson razišli nakon 9-mesečne veze u avgusta 2022. godine, preduzetnica i najpoznatija rijaliti zvezda na svetu je zvanično single. Ipak, to nije sprečilo glasine o tome sa kim bi se vlasnica Skimsa mogla viđati. Najupornije su bile priče o njenoj vezi sa bejzbol igračem Baltimore Ravensa, Odellom Beckhamom Jr. Već se u novembru 2023. godine tiho spomenula glasina da Kim i Odell provode mnogo vremena zajedno.

Sada, showbizzom se prenela vest o tome da navodni par ozbiljno razmatra da obelodani svoju vezu. Iako ni jedna strana još nije govorila o svom trenutnom ljubavnom statusu, svi su izgledi da će se to uskoro promeniti. U nastavku pronađite kompletan timeline nove navodne veze Kim Kardashian.

Avgust 2023.

Kim i Odell pojavil su se na godišnjoj Beloj zabavi Michaela Rubina za američki Dan nezavisnosti, ali na proslavu nisu stigli zajedno.

Novembar 2023.

Izvor je otkrio People magazinu da se Beckham i Kardashianova učestalo viđaju nakon što se sportista razišao s dugogodišnjom devojkom Lauren Wood. Poznato je da je prema sopstvenim rečima, Kim tada bila  "potpuno otvorena za ponovno pronalaženje ljubavi ukoliko upozna pravu osobu". Ona i Odell postali su bliži jer imaju zajedničke prijatelje.

Decembar 2023.

Nakon što je prisustvovala dodeli nagrada CFDA 2023, Kim Kardashian je napravila brzi outfit change i otišla na proslavu 31. rođendana Odella Beckhama.

Februar 2024.

TMZ je izvestio da je Kim prisutvovala zabavi Jay-Z-a pre dodele Grammy nagrada sa sestrom Khloé. Odell je takođe bio prisutan, iako su na proslavu (ponovo) stigli odvojeno. Slučajno ili ne, Kim i Odell potpuno su uskladili outfite - oboje su nosili crne kožne komade.

"Stvarno postaju ozbiljne", rekao je jedan izvor, dodajući da je "Odellova ličnost puno privatnija i zatvorenija" od Kimine. On je "tih i povučen, dok je Kim više navikla na svetlost reflektora, [pa] pokušavaju zajedno da odluče koji su im sldeći koraci."

 "Njihova veza cveta duže nego što ljudi misle", rekao je taj insajder.

Izvor: ELLE /N.K.