Jennifer Lopez može biti mnogo stvari - pevačica, glumica, performerka, preduzetnica, ali pored svega toga, ona nas vrlo često podseti na svoju, možda i najdražu Jenny from the block titulu.

Tokom ležerne šetnje Njujorkom, multi-talentovana umetnica pružila je svojevrsnu počast svojim modnim korenima, evocirajući nas na stil ranih dvehiljaditih godina. Jennifer već nekoliko nedelja unazad nosi jednu određenu vrstu kaputa koji nas neodoljivo asocira na trenutno najaktuelniji modni trend sa TikTok-a, mob wife.

Reč je o masivnom krznenom kaputu koji smo prvi put videli na ovoj svetskoj zvezdi tokom Nedelje visoke mode u Parizu, gde ga je kombinovala sa belom majicom i kremastim cargo pantalonama. Nakon toga je povodom gostovanja u kultnoj emisiji Saturday Night Live fotografisana u ledeno belom kaputu od krzna koji je spojila sa elegantnom belom haljinom i parom sjajnih srebrnih čizama Christian Louboutin.

Ipak, najsvežiji look J Lo uključivao je off duty komade: ležernu belu majicu i široke farmerke nadograđene parom kanađanki (tipična obuća za NYC), krupnim zlatnim minđušama i finalno, ogromnim kremastim krznenim kaputom sa toplim karamel tonovima.

Jennifer Lopez u krznenom kaputu koji evocira mob wife trend sa Tik Toka
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Sudeći po društvenoj mreži TikTok, način oblačenja o kom se najviše priča u ovom trenutku, mob wife, sušta je suprotnost tihom luksuzu. On je grandiozan, upečatljiv, a najčešće su tu i komadi poput crnog latexa, animal printa, zlatnog nakita, te neizbežnih kaputa od krzna.

Dok je uživala u šetnji ovom živom metropolom, Jennifer Lopezje svoju kosu stilizovala u elegantan rep.

Podsetimo, njen novi album "This Is Me... Now" izlazi 16. februara.

Jedva čekamo!

Izvor: ELLE / N.K.